ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκλέτσος: «Με τον Μητσοτάκη δεν θα έχουμε πατρίδα»!

Τα αποτελέσματα των εκλογών σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά την εκλογική νίκη του Φάνη Σπανού ο οποίος εκλέχθηκε νέος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Γκλέτσος: «Με τον Μητσοτάκη δεν θα έχουμε πατρίδα»!

Τα αποτελέσματα των εκλογών σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά την εκλογική νίκη του Φάνη Σπανού ο οποίος εκλέχθηκε νέος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας δεν μπόρεσε να γίνει και περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα, καθώς στον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών συγκέντρωσε μόλις το 47,7% και βγήκε δεύτερος, ενώ ο Φάνης Σπανός ήρθε πρώτος συγκεντρώνοντας ποσοστό 52,3%.

Μετά την οριστικοποίηση της ήττας του, ο Γκλέτσος κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα και την τακτική που θα ακολουθήσει από δω και στο εξής.

Δεν παρέλειψε, όμως, να αναφερθεί και στα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, κατακευρανώνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Απόστολος Γκλέτσος πήγε στο εκλογικό τμήμα του αντιπάλου του και αρχικά δήλωσε τα εξής:

«Θα λέμε “ναι σε όλα” a priori σε ό,τι έργο είναι να γίνει. Θα είμαστε παρόντες νομικά και τεχνοκρατικά κυρίως κατά την παράδοση. Δεν θέλουμε ούτε καρέκλα, ούτε καρεκλίτσα. Ούτε κανένα κομμάτι από την εξουσία».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών:

«Πληρώσαμε την απειρία Τσίπρα. Παρακαλώ τους πρώην πρωθυπουργού της ΝΔ τον κ. Κώστα Καραμανλη, τον κ. Σαμαρά. Η επιλογή Μητσοτάκη είναι ξανά η Ελλάδα στα βράχια. Πρέπει να δημιουργηθούν επιλογές. Κάνω έκκληση σε Σημίτη και Γεννηματά, στον έμπειρο και σωστά τιμωρημένο Τσίπρα, στον Κουτσούμπα να δώσουν επιλογές στο λαό. Δεν είναι επιλογή ο Μητσοτάκης. Προς Θεού, Προσέξτε! Δεν θα έχουμε πατρίδα. Δεν θα έχουμε χώρα. Κάντε κάτι…» κατέληξε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκλέτσος: «Με τον Μητσοτάκη δεν θα έχουμε πατρίδα»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.