Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε για τις καταγγελίες που υπάρχουν στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ μίλησε και για τις προσωπικές του εμπειρίες.

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε για τις καταγγελίες που υπάρχουν στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ μίλησε και για τις προσωπικές του εμπειρίες.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στον Alpha, με αφορμή ένα άσχημο περιστατικό λεκτικής βίας σε συνάδελφό του και για τις καταγγελίες που έχουν συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

Αρχικά τόνισε: «Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί

«Θα πρέπει να καταλήξουμε σε μια συγγνώμη. Μου έχει τύχει να είμαι μπροστά σε ύβρεις και πήρα το λόγο. Ένας παραγωγός μίλησε πολύ άσχημα σε μια συνάδελφο. Δε ζει πια. Αυτά που βγαίνουν τώρα είναι πολύ σκληρά να τα ζει μια κοπέλα».

Ενώ συνέχισε τονίζοντας: «Με αυτήν την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη, να ήμουν κι εγώ θύτης χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν κατάλαβα. Σαφώς, μπορεί να έχω κακομιλήσει ή ως πρωταγωνιστής της σειράς ένα κορίτσι το οποίο έρχεται να πει κάποιες ατάκες, της λες το βράδυ θα βγούμε κι αυτή φοβούμενη να μην χάσει το ρολάκι ή και για το μεγαλώσει, γιατί κι αυτό παίζει. Κι εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση. Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί, το οποίο μπορεί και να ήμουν και δέκα χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου. Και ζητάω και συγγνώμη, αν έχει γίνει».

Tέλος σε ερώτηση που του τέθηκε αν έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του, απάντησε: «Δυο πράγματα συγκεκριμένα έχω. Δεν μου είπε κάποιος, δεν μου είπε κάποια ότι έγινε αλλά το σκέφτομαι εγώ τώρα. Με όλη αυτή την ευκαιρία, το σκέφτομαι και λέω αυτές οι δύο στιγμές μπορεί να ήταν κι έτσι. Κάποιοι δύο άνθρωποι, κάποιες δυο ψυχές να καταπιέστηκαν και να μην το ήθελα. Είναι συγκεχυμένα τα πράγματα, είναι πολύ ρευστά».

Γιώργος Κούτσιας: Βαδίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο Τζόλης

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.