ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκλέτσος: Σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο – Τούμπαρε 5 φορές! (vid)

Ο Απόστολος Γκλέτσος στην προσπάθειά του να αποφύγει αγριογούρουνο το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές.
Γκλέτσος: Σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο – Τούμπαρε 5 φορές! (vid)

Πραγματικά «Άγιο» είχε ο Απόστολος Γκλέτσος όταν την Παρασκευή (4/10) είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο βγήκε σώος. Ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας προσπάθησε να αποφύγει αγριογούρουνο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να βγει εκτός πορείας και να φέρει τούμπες!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στην περιοχή  Αχλάδι, στον παράδρομο της εθνικής οδού, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ.

Την ώρα εκείνη μάλιστα υπήρχε καταρρακτώδης βροχή με συνέπεια το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ένταση στην δίκη της Χρυσής Αυγής μεταξύ Γερμενή και Μάγδας Φύσσα

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα ο Γκλέτσος επέβαινε στο αγροτικό αυτοκίνητο που διαθέτει έχει και στην προσπάθεια να αποφύγει το αγριογούρουνο που πετάχτηκε στο δρόμο, βγήκε εκτός δρόμου.

Έτσι το όχημα έφερε πέντε τούμπες και εκείνος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο που είχε αναποδογυρίσει. Αποτέλεσμα ήταν να εξέλθει μόνος του από το παράθυρο του συνοδηγού και στη συνέχεια να βγει στον δρόμο όπου τον βοήθησαν άλλοι διερχόμενοι οδηγοί.

Ύστερα από ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα.

Κάνε follow στο Sportime

Κάνε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολούθησε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκλέτσος: Σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο – Τούμπαρε 5 φορές! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.