ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκράφιτι του Ερντογάν σε κάδο σκουπιδιών στο Παγκράτι (pic)

Το πρόσωπο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Έρντογάν, κοσμεί πλέον έναν κάδο σκουπιδιών στο Παγκράτι και αποτελεί μία δημιουργία του Hambas. Ο καλλιτέχνης, είχε ακόμα μία φορά έμπνευση από ένα πολιτικό πρόσωπο, έχοντας κάνει το αντίστοιχο στο παρελθόν και με την καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος – Μεταναστευτικό: Θωρακίζονται τα σύνορα –...
Γκράφιτι του Ερντογάν σε κάδο σκουπιδιών στο Παγκράτι (pic)

Το πρόσωπο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Έρντογάν, κοσμεί πλέον έναν κάδο σκουπιδιών στο Παγκράτι και αποτελεί μία δημιουργία του Hambas.

Ο καλλιτέχνης, είχε ακόμα μία φορά έμπνευση από ένα πολιτικό πρόσωπο, έχοντας κάνει το αντίστοιχο στο παρελθόν και με την καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος – Μεταναστευτικό: Θωρακίζονται τα σύνορα – Στήνονται κάμερες

Οι δημιουργίες του είναι πραγματικά μοναδικές και σίγουρα έχει μία τάση, να σχολιάζει τα πολιτικά τεκταινόμενα,  που αφορούν φυσικά την Ελλάδα.

 

View this post on Instagram

 

#hurleyquinn #hambas #greekstreetartist #greekgraffiti #hotelgraffiti #hotelmural

A post shared by Hambas (@hambas_) on

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκράφιτι του Ερντογάν σε κάδο σκουπιδιών στο Παγκράτι (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.