ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλέντι και συνωστισμός, μέχρι πρωίας, μεταφέρθηκαν στην παραλία του Λαγανά (vid)

Τα κλαμπ και τα μπαρ του Λαγανά έκλεισαν τα μεσάνυχτα, όπως υποχρεώθηκαν από τα νέα μέτρα, ωστόσο η διασκέδαση μεταφέρθηκε και… συνωστίστηκε στην παραλία. Εκεί εκατοντάδες νεαροί και νεαρές εν ευθυμία, συγκεντρώθηκαν και συνέχισαν να πίνουν και να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ακολουθούν και που αναρτήθηκαν στα...
Γλέντι και συνωστισμός, μέχρι πρωίας, μεταφέρθηκαν στην παραλία του Λαγανά (vid)

Τα κλαμπ και τα μπαρ του Λαγανά έκλεισαν τα μεσάνυχτα, όπως υποχρεώθηκαν από τα νέα μέτρα, ωστόσο η διασκέδαση μεταφέρθηκε και… συνωστίστηκε στην παραλία.

Εκεί εκατοντάδες νεαροί και νεαρές εν ευθυμία, συγκεντρώθηκαν και συνέχισαν να πίνουν και να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ακολουθούν και που αναρτήθηκαν στα social.

 

Bravo stin kivernisi bravo sas
Clubs close 😡😡😡😡

Posted by Aldi Zela on Tuesday, August 11, 2020

Πηγή: zantereport.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλέντι και συνωστισμός, μέχρι πρωίας, μεταφέρθηκαν στην παραλία του Λαγανά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.