ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: Δωρεάν drive in συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου (pic)

Μια συναυλία με… νέα δεδομένα, λόγω του κορονοϊού, θα γίνει στις 2 Ιουνίου στη Γλυφάδα. Εκεί όπου ξεκινάει το drive in καλοκαιρινό φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας. Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, η αυλαία του φεστιβάλ θα ανοίξει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μάλιστα αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές...
Γλυφάδα: Δωρεάν drive in συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου (pic)

Μια συναυλία με… νέα δεδομένα, λόγω του κορονοϊού, θα γίνει στις 2 Ιουνίου στη Γλυφάδα. Εκεί όπου ξεκινάει το drive in καλοκαιρινό φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας.

Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, η αυλαία του φεστιβάλ θα ανοίξει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μάλιστα αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές.

Η ανακοίνωση για το drive in φεστιβάλ αναφέρει:

«Ξεκινάμε ! Το πρώτο drive-in Φεστιβάλ είναι γεγονός. Με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας.

Έναρξη 2 Ιουνίου, με τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου, που μας κάνει την τιμή να ξεκινήσουμε μαζί το ξεχωριστό αυτό εγχείρημα και η οποία μάλιστα θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς.

Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας 2020, με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Στο 1ο δημοτικό στάδιο, που αμέσως μετά τη λήξη του Φεστιβάλ στο τέλος Ιουλίου, είναι προγραμματισμένο να ανακαινιστεί πλήρως.

Αντί εισιτηρίου, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τους δικαιούχους των κοινωνικών μας δομών.

Δηλώσεις συμμετοχής για κάθε εκδήλωση στο site του Δήμου Γλυφάδας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπερβαίνουμε τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό οχημάτων.

Σας περιμένουμε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυφάδα: Δωρεάν drive in συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.