Γλυφάδα- Θεοδωρίδου

Μια συναυλία με… νέα δεδομένα, λόγω του κορονοϊού, θα γίνει στις 2 Ιουνίου στη Γλυφάδα. Εκεί όπου ξεκινάει το drive in καλοκαιρινό φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας. Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, η αυλαία του φεστιβάλ θα ανοίξει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μάλιστα αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές...

Μια συναυλία με… νέα δεδομένα, λόγω του κορονοϊού, θα γίνει στις 2 Ιουνίου στη Γλυφάδα. Εκεί όπου ξεκινάει το drive in καλοκαιρινό φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας.

Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, η αυλαία του φεστιβάλ θα ανοίξει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μάλιστα αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές.

Η ανακοίνωση για το drive in φεστιβάλ αναφέρει:

«Ξεκινάμε ! Το πρώτο drive-in Φεστιβάλ είναι γεγονός. Με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας.

Έναρξη 2 Ιουνίου, με τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου, που μας κάνει την τιμή να ξεκινήσουμε μαζί το ξεχωριστό αυτό εγχείρημα και η οποία μάλιστα θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς.

Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας 2020, με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Στο 1ο δημοτικό στάδιο, που αμέσως μετά τη λήξη του Φεστιβάλ στο τέλος Ιουλίου, είναι προγραμματισμένο να ανακαινιστεί πλήρως.

Αντί εισιτηρίου, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τους δικαιούχους των κοινωνικών μας δομών.

Δηλώσεις συμμετοχής για κάθε εκδήλωση στο site του Δήμου Γλυφάδας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπερβαίνουμε τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό οχημάτων.

Σας περιμένουμε!