ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα – Drive in φεστιβάλ: Μεγάλη πρεμιέρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου (vid)

Οι drive in κινηματογράφοι κάνουν δυναμική επανεμφάνιση με προβολές και εκδηλώσεις
Γλυφάδα – Drive in φεστιβάλ: Μεγάλη πρεμιέρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου (vid)

Με τον κορονοϊό να δυσχεραίνει την συνύπαρξη πολλών στον ίδιο χώρο, οι drive in κινηματογράφοι κάνουν δυναμική επανεμφάνιση με προβολές και εκδηλώσεις.

Έφτασε και στην Ελλάδα η μόδα των drive in συναυλιακών χώρων, που εγγυώνται διασκέδαση και τήρηση των μέτρων προστασίας και στη Γλυφάδα όλα είναι έτοιμα για να ανοίξει τις πόρτες του ένας τέτοιος χώρος, με συναυλία, μάλιστα, της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ο δήμος Γλυφάδας δημιούργησε το πρώτο drive in θερινό φεστιβάλ, στο μεγάλο χώρο του γκολφ, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Το πρώτο drive in φεστιβάλ στη Γλυφάδα ξεκινά την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 9 το βράδυ με συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου. Παρέα της ο Παντελής Καναράκης. Οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν αφιλοκερδώς.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν όπως κάθε χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του δήμου Γλυφάδας.

ΠΗΓΗ: megatv.gr

Οι κρατήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, από Πέμπτη 28 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας.

«Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις», τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυφάδα – Drive in φεστιβάλ: Μεγάλη πρεμιέρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.