ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα – ΕΠΟΣ: Διαρρήκτης συνελήφθη για 103η φορά! – Πώς τον… τσάκωσαν τώρα

Υποψήφιος για το... βιβλίο Γκίνες θα μπορούσε να γίνει ένας διαρρήκτης, ηλικίας 42 ετών, που συνελήφθη από την Αστυνομία.
Γλυφάδα – ΕΠΟΣ: Διαρρήκτης συνελήφθη για 103η φορά! – Πώς τον… τσάκωσαν τώρα

Γλυφάδα: Υποψήφιος για το… βιβλίο Γκίνες θα μπορούσε να γίνει ένας διαρρήκτης, ηλικίας 42 ετών, που συνελήφθη από την Αστυνομία.

Το ένα παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος ακινητοποιήθηκε από ενοίκους μιας πολυκατοικίας στην οδό Τεμπών στη Γλυφάδα.

Αρχικά ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από πολυκατοικία και κατέβηκαν δύο άνδρες, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω ο οδηγός πάρκαρε το όχημα και αποβιβάστηκε μαζί με μία γυναίκα για να παίξουν τον ρόλο των τσιλιαδόρων.

Οι δύο άνδρες παραβίασαν την είσοδο, ανέβηκαν στον 2ο όροφο και κατάφεραν να εισβάλουν σε διαμέρισμα, μέσα από ένα μικρό παράθυρο κουζίνας.

Το σπίτι ανήκει σε έναν 43χρονο άνδρα, ο οποίος απουσίαζε εκείνη την ώρα, ενώ οι δράστες προχώρησαν σε πλιάτσικο.

Ωστόσο, βγαίνοντας από το διαμέρισμα, έγιναν αντιληπτοί από έναν συγγενή του 43χρονου, ο οποίος έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να ακούσουν οι γείτονες.

Οι ίδιοι κυνήγησαν τους δύο διαρρήκτες και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν άνδρα, ενώ ο συνεργός και το ζευγάρι των τσιλιαδόρων εξαφανίστηκαν.

Οι ένοικοι παρέδωσαν τον δράστη στην Αστυνομία και όπως προέκυψε, σύμφωνα με το MEGA, πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό και… θαμώνα των κρατητηρίων.

Και τώρα έρχεται το δεύτερο παράδοξο: Ο 42χρονος είχε συλληφθεί 102 φορές στο παρελθόν κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση συμμορίας!

Δεν υπάρχουν λόγια… Δείτε το video:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

SMS μετακίνησης: Τέλος τα SMS! Απαγόρευση κυκλοφορίας στις 00:30

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυφάδα – ΕΠΟΣ: Διαρρήκτης συνελήφθη για 103η φορά! – Πώς τον… τσάκωσαν τώρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.