ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: Οικοπεδοφάγος ζήτησε να βάλουν φωτιά σε τρία σημεία!

«Μας πήρε τηλέφωνο οικοπεδοφάγος να βάλουμε φωτιά σε τρία διαφορετικά σημεία στην Αιξωνή Γλυφάδας» είπαν στην απολογία τους δύο άνδρες ηλικίας 31 και 30 ετών, που κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση. Όπως προκύπτει από τις Αρχές οι δύο άνδρες οι οποίοι είναι και συγγενείς προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε τρία διαφορετικά σημεία στη Γλυφάδα και...
Γλυφάδα: Οικοπεδοφάγος ζήτησε να βάλουν φωτιά σε τρία σημεία!

«Μας πήρε τηλέφωνο οικοπεδοφάγος να βάλουμε φωτιά σε τρία διαφορετικά σημεία στην Αιξωνή Γλυφάδας» είπαν στην απολογία τους δύο άνδρες ηλικίας 31 και 30 ετών, που κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση.

Όπως προκύπτει από τις Αρχές οι δύο άνδρες οι οποίοι είναι και συγγενείς προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε τρία διαφορετικά σημεία στη Γλυφάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αιξωνή το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Οι κινήσεις τους, όμως, βιντεοσκοπήθηκαν από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν όλα: Πιο αυστηροί οι έλεγχοι στα αυτοκίνητα, πιο υψηλά πρόστιμα!

Μετά από ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τη Δευτέρα. Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση.

Πήραν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν ενώ αναμένεται η προφυλάκισή τους. Αστυνομία και Πυροσβεστική αναζητούν τον ηθικό αυτουργό των εμπρησμών.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυφάδα: Οικοπεδοφάγος ζήτησε να βάλουν φωτιά σε τρία σημεία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.