ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: Ουρές για take away κοκτέιλ (vid)

Μπορεί ο Νίκος Χαρδαλιάς να έχει πει πολλές φορές για τα take away ποτά και ότι απαγορεύονται, αλλά στην Γλυφάδα δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μετά τις εικόνες συνωστισμού στα λεωφορεία και τις γεμάτες παραλίες, σειρά είχαν οι πολυσύχναστοι δρόμοι και οι πλατείες των Νοτίων Προαστίων. Αυτή τη στιγμή, στη Γλυφάδα στα κεντρικά σημεία...
Γλυφάδα: Ουρές για take away κοκτέιλ (vid)

Μπορεί ο Νίκος Χαρδαλιάς να έχει πει πολλές φορές για τα take away ποτά και ότι απαγορεύονται, αλλά στην Γλυφάδα δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Μετά τις εικόνες συνωστισμού στα λεωφορεία και τις γεμάτες παραλίες, σειρά είχαν οι πολυσύχναστοι δρόμοι και οι πλατείες των Νοτίων Προαστίων.

Αυτή τη στιγμή, στη Γλυφάδα στα κεντρικά σημεία της με τα δημοφιλή καφέ-μπαρ, επικρατεί μεγάλος συνωστισμός καθώς εκατοντάδες είναι αυτοί που συρρέουν για ένα ποτό στα όρθια.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυφάδα: Ουρές για take away κοκτέιλ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.