ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Δύσκολη η ταυτοποίηση του δράστη μόνο από το σκίτσο – Τι ερευνά η αστυνομία!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι αστυνομικοί τις έρευνες για το φονικό στα Γλυκά Νερά, με μοναδικό στόχο να πιάσουν τους δράστες και να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.
Γλυκά Νερά: Δύσκολη η ταυτοποίηση του δράστη μόνο από το σκίτσο – Τι ερευνά η αστυνομία!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι αστυνομικοί τις έρευνες για το φονικό στα Γλυκά Νερά, με μοναδικό στόχο να πιάσουν τους δράστες και να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελλάδα το φονικό στα Γλυκά Νερά, που εδώ και μερικές εβδομάδες απασχολεί πολύ έντονα τις αρχές.

Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να συλληφθούν τα τρία άτομα που εισέβαλαν στη μεζονέτα της 20χρονης Καρολαϊν και του συζύγου της στα Γλυκά Νερά.

Και δεν έμειναν εκεί, αφαιρώντας με βία τη ζωή της 20χρονη μητέρας, δίπλα στο μόλις 11 μηνών παιδάκι της.

Για το φονικό μίλησε και ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στην ΕΡΤ1, που αναφέρθηκε στο σκίτσο που έχει δημιουργηθεί από την αστυνομία.

«Συνήθως οι περιγραφές που δίνονται στους σκιτσογράφους διακατέχονται από αισθήματα φόβου, τρόμου και πανικού από τους περιγράφοντες, από τα θύματα και γενικώς είναι δύσκολο από αυτό και μόνο να ταυτοποιηθεί ένας από τους τρεις δράστες», ήταν τα λόγια του.

Μάλιστα τόνισε ότι υπάρχει ζήτημα αν ισχύει ότι τα στοιχεία του DNA είναι ελλιπή. Κάνουμε υποθέσεις σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, είπε, υπάρχουν «κενά» σε αυτό το έγκλημα υπογράμμισε ο κ. Καλλιακμάνης.

Σίγουρα, λάθη έχουν γίνει από τους δράστες, οι οποίοι άγγιξαν τα ρούχα και το πρόσωπο του θύματος, ενώ και αρκετά αντικείμενα μέσα στο σπίτι.

Οι Αρχές έχουν εντοπίσει σύμφωνα με πληροφορίες ίχνη ορφανού γενετικού υλικού. Κανείς ωστόσο δεν είναι σε θέση να πει σε ποιον ανήκει ακόμα.

Η εικόνα που αντίκρυσε η Αστυνομία στο σπίτι!

Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οι τέσσερις αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, αντίκρυσαν πολύ σκληρές εικόνες.

Οι άνδρες μπήκαν από το ίδιο παράθυρο που μπήκαν και οι δράστες, έχοντας βρει το τζάμι ξεβιδωμένο και στο πάτωμα τις βίδες.

Το πρώτο πράγμα που είδαν ήταν το σκυλί που ήταν κρεμασμένο στην κουπαστή της σκάλας, ενώ αργότερα είδαν το μωράκι του ζευγαριού το οποίο έκλαιγε.

Στο κρεβάτι πάνω ήταν η νεκρή μητέρα του, δεμένη στον λαιμό με την μπλούζα της και με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα με άλλο ύφασμα.

Ο σύζυγός της ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα, δεμένος με ταινία στον λαιμό, τα μάτια και το στόμα και με σπάγκο στα χέρια και τα πόδια μπροστά, σε εμβρυική στάση.

Αμέσως ένας από τους αστυνομικούς έτρεξε και τον έλυσε και όπως ήταν λογικό βρισκόταν σε κατάσταση πανικού, με το κινητό του ανοιχτό στο πάτωμα.

Άμεσα απομακρύνθηκε και ο ίδιος και το παιδάκι του από τον τόπο του εγκλήματος και ανέβαλε στη συνέχεια η ασφάλεια τις λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης:

Γήπεδο ΑΕΚ: Εγκρίθηκε από τον Δήμο η δωρεά μελετών για τη μικρή υπογειοποίηση

Ελληνοτουρκικά: Στην Ελλάδα ο Τσαβούσογλου στις 31 Μαΐου, λένε οι Τούρκοι!

Εθνική Γερμανίας: Υπέγραψε ο Χάνσι Φλικ – «Τρομακτικό» το συμβόλαιό του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Δύσκολη η ταυτοποίηση του δράστη μόνο από το σκίτσο – Τι ερευνά η αστυνομία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.