ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά – Έκτακτες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.: «Μπορούσαμε να τον έχουμε φέρει από χθες»

Ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ για τα Γλυκά Νερά: Γι' αυτό μεταφέραμε τον πιλότο στη ΓΑΔΑ -Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν!
Γλυκά Νερά – Έκτακτες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.: «Μπορούσαμε να τον έχουμε φέρει από χθες»

Ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ για τα Γλυκά Νερά: Γι’ αυτό μεταφέραμε τον πιλότο στη ΓΑΔΑ -Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν!

Γλυκά Νερά: Με συνέντευξη Τύπου η Ελληνική Αστυνομία δικαιολόγησε την εσπευσμένη μεταφορά του 32χρονου πιλότου στη ΓΑΔΑ.

Οι Αστυνομικοί αναφέρθηκαν σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει και στον ίδιο τον σύζυγο ως «μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα», ενώ παράλληλα τόνισαν πως μπορούσαν να τον έχουν μεταφέρει από χθες στη ΓΑΔΑ, σεβάστηκαν όμως την επιθυμία του να βρίσκεται στο μνημόσυνο της συζύγου.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Γι’ αυτό το λόγο κλιμάκιο της ΕΛΑΣ μετέβη στην Αλόνησο.

Τα στοιχεία ωστόσο δεν μπορούν να περιμένουν. Περιμέναμε να τελεστεί το μνημόσυνο. Θα μπορούσε να έχει γίνει και χθες, σεβαστήκαμε ωστόσο την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Απ. Σκρέκας.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ εσπευσμένα ο 32χρονος πιλότος , ώστε να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες.

Η ενημέρωση έμεινε… εκεί, καθώς δεν ανακοινώθηκε κάποια εξέλιξη για την υπόθεση, κάτι που δείχνει πως ίσως οι ανακοινώσεις αυτές να αποτελούν προάγγελο εξελίξεων.

Όπως και να’ χει, η αγωνία συνεχίζεται…

 

 

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα κλήση για νέα κατάθεση του πιλότου

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί παιδιών για τον κορονοϊό

Αυτά τα μαγαζιά και οι υπηρεσίες θα είναι ανοιχτά και τις Κυριακές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά – Έκτακτες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.: «Μπορούσαμε να τον έχουμε φέρει από χθες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.