ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Η αστυνομία απέτυχε

Νέο δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» σχολιάζει τις έρευνες της Αστυνομίας για την άγρια δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά
Γλυκά Νερά: Η αστυνομία απέτυχε

Νέο δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» σχολιάζει τις έρευνες της Αστυνομίας για την άγρια δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Βρετανοί για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά οι ελπίδες για την εύρεση των δραστών ολοένα και λιγοστεύουν.

«Η αστυνομία απέτυχε να συλλάβει τους ερασιτέχνες», τονίζουν χαρακτηριστικά για τους δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος.

«Δεν βρέθηκε δείγμα DNA, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα, γεγονός που δεν βοηθά στις έρευνες, καθώς δεν υπάρχουν πολλές αποδείξεις. Κάτι δεν πάει καλά», αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο τα λόγια το νομικού Απόστολου Λύτρα.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει, ακόμη, ότι οι αρχές εστιάζουν σε δέκα υπόπτους, σεσημασμένους κακοποιούς, από διαφορετικές χώρες.

«Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θα μας πάρει περισσότερο απ’ό,τι υπολογίζαμε για να βρούμε τους δράστες», δήλωσε Έλληνας αστυνομικός στη «Sun».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι 10 σκληροί κακοποιοί που μπήκαν στο στόχαστρο

Όπως προκύπτει περίπου 10 είναι πλέον οι  κακοποιοί τους οποίους οι αρχές έχουν ξεχωρίσει και έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών μπορεί να έχουν διαπράξει το αποτρόπαια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Στη λίστα βρίσκονται τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί, που οι ειδικοί τους περιγράφουν ως σκληρούς και αδίστακτους. Πρόκειται για εγκληματίες που έχουν εκτίσει ποινές, καμία όμως δεν εμπλέκεται σε περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι κάποιοι εξ αυτών είχαν αρνηθεί τότε να δώσουν DNA στην αστυνομία, κάτι που δυστυχώς το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία. Ευτυχώς σήμερα αυτό έχει αλλάξει.

Θυμίζουμε ότι DNA που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος, είναι «ορφανό», καθώς δεν ταυτίζεται με κάποιο από αυτά που έχουν στα αρχεία τους, στα Εργαστήρια της Ασφάλειας.

Ειδικότερα η αστυνομία έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην ταυτοποίηση του ατόμου που σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν, Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει πρόκειται για έναν βραχύσωμο γεροδεμένο άνδρα, ο οποίος θεωρείται πιθανό να ήταν και ο αρχηγός των συμμορίας και τον οποίο έχει περιγράψει ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν.

Τέλος με τα δεδομένα που γνωρίζουμε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτουν στοιχεία που να βοηθούν τις έρευνες των Αρχών.

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου Καιρός: Έρχεται νέα αστάθεια – Τι φαινόμενα θα επικρατήσουν σήμερα

Παναθηναϊκός: Το στάτους του Μακέντα και ο Άρης!

Λουτσέσκου: «Εκτιμώ τον Πρίγιοβιτς, έχει όμως πολύ μεγάλο συμβόλαιο στην Αλ Ιτιχάντ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Η αστυνομία απέτυχε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.