ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά – Η ψυχολόγος στο στόχαστρο: «Δεν έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος» – Τη διέγραψαν οι Μασόνοι!

Η πρόεδρος των Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα άστραψε και βρόντηξε κατά της γυναίκας, που αναφέρθηκε ως ψυχολόγος της Καρολάιν.
Γλυκά Νερά – Η ψυχολόγος στο στόχαστρο: «Δεν έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος» – Τη διέγραψαν οι Μασόνοι!

Γλυκά Νερά: Η πρόεδρος των Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα άστραψε και βρόντηξε κατά της γυναίκας, που αναφέρθηκε ως ψυχολόγος της Καρολάιν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η Ελένη Μυλωνοπούλου δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα», τόνισε η κ. Μπουκουβάλα σημειώνοντας ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι ψυχολόγος η Ελένη Μυλωνοπούλου «παραβίασε το ιατρικό απόρρητο».

«Αποκάλυψε δημόσια τι της είχε εκμυστηρευτεί η κοπέλα, αυτό απαγορεύεται» υπογράμμισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι ένας ψυχολόγος μόνο σε εισαγγελέα μπορεί να μιλήσει.

Πρόκειται για «διασυρμό του επαγγέλματός μας» και « παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας και του ελληνικού και του ευρωπαϊκού», τόνισε η κ. Μπουκουβάλα, προσθέτοντας ότι ένας ψυχολόγος «απαγορεύεσαι να γίνεται μάρτυρας υπεράσπισης ή κατηγορίας του πελάτη του».

Όπως αναφέρει η κ. Μπουκουβάλα, «είδαμε ότι κάτι δεν πάει καλά γι’ αυτό την καλέσαμε να προσκομίσει το πτυχίο της και από το εξώδικο που μας έστειλε αποδεικνύεται περίτρανα, ότι δεν είναι ψυχολόγος».

Η εξήγηση της «ψυχολόγου»

Στο εξώδικο που έστειλε η Ελένη Μυλωνοπούλου στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι «ουδέποτε συστήθηκα με το επάγγελμα της ‘ψυχολόγου’».

Την ίδια στιγμή, σε ό,τι αφορά την κατηγορία περί αντιποίησης επαγγέλματος, η ίδια σημειώνει ότι «ασκώ νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα» και καλεί τον σύλλογο να «προβεί άμεσα στην ανάκληση των όσων προσβλητικών – συκοφαντικών και ανυπόστατων ισχυρισμών σας που διαδώσατε παρανόμως σε βάρος μου τόσο με την άνω επιστολή σας όσο και με την περαιτέρω διάδοση αυτής από μέρους σας προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Παράλληλα σημειώνει ότι η στάση του Συλλόγου δεν δείχνει «ίχνος σεβασμού προς τις Αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά».

Παράλληλα, παραθέτει λίστα με όλους του τίτλους σπουδών της.

«Καταπέλτης» ο Σύλλογος Ψυχολόγων Ελλάδος

Η απάντηση στο εξώδικο της κ. Μυλωνοπούλου από τον Σύλλογο Ψυχολόγο Ελλάδος ήταν άμεση. Με μια ανακοίνωση έξι σημείων «αντικρούουν» τα επιχειρήματα της «ψυχολόγου» της Καρολάιν, όπως αυτά εκφράζονται στο εξώδικο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Μετά την επιστολή που έστειλε ο ΣΕΨ στην η κ. Ελένη Μυλωνοπούλου στις 31 Μαΐου 2021, μας έστειλε εξώδικη απάντηση την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 το απόγευμα.

Σχόλια του ΣΕΨ

Από την εξώδικη απάντησή της προς τον ΣΕΨ προκύπτει οτι δεν έχει πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας , ούτε Αδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου.

Οι αιτιάσεις της, ότι εκ παραδρομής τα ΜΜΕ την παρουσίασαν ως Ψυχολόγο δεν ευσταθούν, διότι όφειλε άμεσα να ζητήσει από τα ΜΜΕ εγγράφως την διόρθωση του επαγγελματικού της τίτλου.

Παράλληλα εμφανίζεται σε συγκεκριμένη πλατφόρμα στο διαδίκτυο να παρέχει επ’ αμοιβή υπηρεσίες Ψυχολόγου σε πελάτες .

Είναι οξύμωρο το γεγονός οτι μας απαγορεύει «ρητά και κατηγορηματικά» να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας και να δημοσιοποιήσουμε την εξώδικη απάντησή της!

Υπενθύμιση προς κάθε κατεύθυνση, το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμους 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα δηλαδή πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και Αδεια Ασκησης Επαγγέλματος διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος.

Ο ΣΕΨ ως ο αντιπροσωπευτικός επαγγελματικός-επιστημονικός φορέας των Ψυχολόγων της χώρας μας επιφυλάσεται παντός νομίμου δικαιώματός του».

Τη διέγραψαν οι Μασόνοι της Ελλάδας

Ταυτόχρονα, αίσθηση έχει προκαλέσει ανακοίνωση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, η οποία της αφαιρεί την τεκτονική ιδιότητα, καθώς ήταν μέλος της, κάνοντας λόγο για σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ελένη Μυλωνόπουλου – Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της».

Η Μεγάλη Στοά αναφέρει ότι εμφανίστηκε ως καθηγήτρια Γενετικής με μεταπτυχιακό, έχοντας μάλιστα κάνει ειδίκευση στο Λαϊκό, και συμπληρώνει ότι ψευδώς αναφέρει ότι έκανε το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Καρολίνα πρώτη υποψήφια – Πως το δικαιολόγησε ο Κατσούλης

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Τα τρία χρόνια που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί και το άγχος

Survivor: Οι Amigos έκραξαν τον Τριαντάφυλλο! Πτυχίο από την… «Ανωτάτη Καραγκιοζική» – Έξαλλος ο Σάκης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά – Η ψυχολόγος στο στόχαστρο: «Δεν έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος» – Τη διέγραψαν οι Μασόνοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.