ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Νεκρό βρέφος από δαγκωματιές ροτβάιλερ

Απίστευτη τραγωδία με ένα νεκρό βρέφος από επίθεση σκύλου
Γλυκά Νερά: Νεκρό βρέφος από δαγκωματιές ροτβάιλερ

Τεράστια τραγωδία συνέβη στα Γλυκά Νερά με ένα μωράκι τριών μηνών να χάνει τη ζωή του μέσα στο ίδιο του το σπίτι έπειτα από επίθεση που δέχτηκε.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το άτυχο κοριτσάκι δέχτηκε επίθεση από το σκύλο της οικογένειας, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να επιζήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αθήνα: Φωτιά σε καμινάδα καταστήματος

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, το ράτσας ροτβάιλερ σκυλί, επιτέθηκε ξαφνικά και προκάλεσε πολλές δαγκωματιές σε σημεία του σώματος του μικρού παιδιού.

Γλυκά Νερά: Το μωρό διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κύπρος: 16χρονος Ελληνοκύπριος κατεβάζει τουρκική σημαία σε κατεχόμενη κωμόπολη (vid)

Στο σπίτι της οικογένειας βρίσκονται αρκετοί αστυνομικοί από την διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής αλλά και ειδικοί ψυχολόγοι για να μπορέσουν να απαλύνουν όσο μπορούν τον πόνο της οικογένειας.

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Νεκρό βρέφος από δαγκωματιές ροτβάιλερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.