ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Ο Γεωργιανός αλλάζει τα δεδομένα για το στυγερό έγκλημα!

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναζήτησαν στοιχεία άλλων εγκληματικών ομάδων, από την ανάκριση
Γλυκά Νερά: Ο Γεωργιανός αλλάζει τα δεδομένα για το στυγερό έγκλημα!

Γλυκά Νερά: Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναζήτησαν στοιχεία άλλων εγκληματικών ομάδων, από την ανάκριση του 43χρονου Γεωργιανού, ο οποίος εξεταζόταν για περισσότερες από 24 ώρες, σχετικά με την πιθανότητα συμμετοχής του στην αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολίνας.

Γλυκά Νερά: Ο Γεωργιανός, που κατηγορείται για την βίαιη ληστρική επιδρομή σε σπίτι ηλικιωμένων, μαζί με τέσσερις συνεργούς του, στις 5 Μαρτίου στο Πικέρμι οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και επέστρεψε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου θα συνεχιστεί η ανάκρισή του από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας.

Ο ίδιος παρότι έχει χαρακτηριστικά που προσομοιάζουν με αυτά του «κοντόχοντρου» δολοφόνου, αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή του στη δολοφονία της Καρολίνας στα Γλυκά Νερά, ότι αγνοούσε την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ αρνήθηκε και την συμμετοχή του στην ληστεία ηλικιωμένων στο Πικέρμι, παρότι έχει ταυτοποιηθεί γενετικό υλικό του στο εσωτερικό του σπιτιού.

Την ίδια στιγμή και ο 33χρονος πιλότος από μία απομακρυσμένη προσπάθεια αναγνώρισης με ηλεκτρονικό τρόπο αρχικά, δεν φαίνεται να μπορεί με πει με σιγουριά πως ο 43χρονος είχε συμμετοχή στο έγκλημα της συζύγου του. Δεν αποκλείεται αυτή να γίνει και πίσω από τα… φιμέ τζάμια του δωματίου αναγνωρίσεων κατηγορουμένων αλλά και πιθανή φωνητική προσπάθεια αναγνώρισης, καθώς ο δολοφόνος της Καρολίνας ήταν εκείνος που μίλησε στους «ψηλούς» συνεργούς του σε μία γλώσσα που ο 33χρονος πιλότος δεν μπορούσε να αναγνωρίσει.

Σε περίπτωση, που υπάρξουν θετικές επισημάνσεις του 33χρονου πιλότου σε επίπεδο αναγνώρισης, ανεξάρτητα του ποσοστού, οι αστυνομικοί θα εντείνουν τις έρευνες αναφορικά με τις κινήσεις του 43χρονου Γεωργιανού, ενώ θα περιμένουν και τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου που θα μπορούσαν να τον τοποθετήσουν στον χώρο, τον οποίο βρισκόταν το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την δολοφονία της Καρολίνας.

Οι αστυνομικοί αναμένουν και αποτελέσματα από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την πιθανότητα ταυτοποίησης γενετικού υλικού ή αποτυπωμάτων του 43χρονου Γεωργιανού, στη μοιραία σοφίτα και στο σπίτι της οικογένειας όπου εξελίχθηκε η εισβολή και η αποτρόπαιη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας.

Ο 43χρονος μετά την μεταφορά του από την Αλεξανδρούπολη στα γραφεία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου εξεταζόταν διαδοχικά από αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και Εγκλημάτων κατά Ζωής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για την ληστεία των ηλικιωμένων στο Πικέρμι και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για ληστεία κατά συναυτουργία.

Στις 5 Μαρτίου 2021 μαζί με τέσσερις συνεργούς του είχαν εισβάλει σε σπίτι στην οδό Θεσσαλών στο Πικέρμι, όπου έμενε ένας 93χρονος μαζί με την κατάκοιτη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό τους. Οι δράστες είχαν δέσει τα θύματα, ενώ είχαν ασκήσει υπέρμετρη σωματική βία στον ηλικιωμένο άνδρα που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα για να τους αποκαλύψει που έκρυβε τα χρήματα. Οι πέντε κακοποιοί κατάφεραν να αποσπάσουν 400 ευρώ και κοσμήματα. Πριν εξαφανιστούν μάλιστα είχαν πετάξει τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων στην λεκάνη της τουαλέτας για να μην μπορέσουν να ειδοποιήσουν έγκαιρα τις αρχές.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 14 Μαΐου όταν επιχείρησε να φύγει οδικώς προς την Βουλγαρία από τον Συνοριακό Σταθμό Κήπων Έβρου, επιδεικνύοντας πλαστό διαβατήριο. Ο Γεωργιανός έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπές, πλαστογραφίες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πηγή: thetoc.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Ο Γεωργιανός αλλάζει τα δεδομένα για το στυγερό έγκλημα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.