ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Πολλά τα ερωτηματικά για την ψυχολόγο της Καρολάιν! «Άγνωστη στους Ιατρικούς Συλλόγους»

Πολλά είναι τα ερωτηματικά, που προκύπτουν για την ψυχολόγο της Καρολάιν στην υπόθεση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Γλυκά Νερά: Πολλά τα ερωτηματικά για την ψυχολόγο της Καρολάιν! «Άγνωστη στους Ιατρικούς Συλλόγους»

Πολλά είναι τα ερωτηματικά, που προκύπτουν για την ψυχολόγο της Καρολάιν στην υπόθεση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η δημόσια παρέμβαση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και η δημοσιοποίηση παλαιότερης ανακοίνωσης της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» για τη συγκεκριμένη γυναίκα φέρνουν «σύννεφα» πάνω από την υπόθεση.

Το περιεχόμενο των δύο εγγράφων γεννά αμφιβολίες για την ακριβή ιδιότητά της. Η ΕΛΑΣ και το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών υποχρεούνται πλέον να ερευνήσουν εις βάθος τον ρόλο της στην υπόθεση, που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Την περασμένη εβδομάδα η «ψυχολόγος» παραχώρησε συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα δημοσιοποιώντας το περιεχόμενο των συζητήσεών της με το ζεύγος και τονίζοντας ότι η 20χρονη Καρολάιν και ο σύζυγός της ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Οι ενέργειές της αυτές προκάλεσαν εξελίξεις καθώς ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί την εν λόγω γυναίκα να τους προσκομίσει το πτυχίο Ψυχολογίας και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου, αμφισβητώντας ευθέως την επαγγελματική της ιδιότητα.

«Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέλφων ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου του ελληνικού κράτους», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πολύ μεγαλύτερα είναι τα ερωτήματα, που γεννά ανακοίνωση που είχε εκδώσει σε ανύποπτο χρόνο (2018) για την «ψυχολόγο της Καρολάιν» η «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος». Και αυτό διότι από το περιεχόμενό της προκύπτει ότι η εν λόγω γυναίκα παρουσιαζόταν με πλαστά στοιχεία στις εκδηλώσεις της Στοάς. «Αποδείχθηκε πως η ψυχολόγος είναι παντελώς άγνωστη στους Ιατρικούς Συλλόγους Ελλάδας και Ρουμανίας (…) Παρείχε ιατρικές συμβουλές όλων των ειδικοτήτων, ενώ στερείτο του δικαιώματος της ακριβούς και πλήρους γνώσεως των θεμάτων αυτών, γεγονός που, όπως αναφέρεται, την καθιστούσε επικίνδυνη».

Επιπλέον στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η «ψυχολόγος» αποβλήθηκε από την αδελφότητα καθώς «παρέστησε ψευδώς σε όλους όσοι συναναστρεφόταν μέσα στους κόλπους της «Μεγάλης Στοάς» ότι είναι ιατρός με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου, σπουδάσασα σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της και εις το οποίο εμφανίζει εαυτόν ως καθηγήτρια Γενετικής του μεταπτυχιακού τμήματός τους».

Όπως αναφέρει η Καθημερινή άνθρωποι των Αρχών, που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση χαρακτήρισαν τα νέα δεδομένα «δεκτικά έρευνας», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα διερευνήσουν τον ρόλο της γυναίκας στην υπόθεση.

Ενα από τα ερωτήματα που τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έχουν κληθεί να απαντήσουν από την πρώτη στιγμή, ήταν αν οι δράστες γνώριζαν για το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο σπίτι ή αν είχαν επιλέξει τυχαία να διαρρήξουν τη μεζονέτα της οικογένειας.

Αγοράστε online τον απόλυτο οδηγό για το Euro 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor trailer 6/6: Συγκλονισμένοι Σάκης και Μαριαλένα – Οι Amigos κοροϊδεύουν τον Ντάφυ!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Survivor – Τριαντάφυλλος: Ο Ατζούν πήρε πίσω από τον Ντάφυ όσα χρήματα έδωσε – Πώς το κατάφερε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Πολλά τα ερωτηματικά για την ψυχολόγο της Καρολάιν! «Άγνωστη στους Ιατρικούς Συλλόγους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.