ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Πως ο 33χρονος προσπάθησε να παγιδέψει τον Γεωργιανό

Στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά τα στοιχεία που γίνονται γνωστά δείχνουν πως όλα ήταν προμελετημένα από τον πιλότο.
Γλυκά Νερά: Πως ο 33χρονος προσπάθησε να παγιδέψει τον Γεωργιανό

Στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά τα στοιχεία που γίνονται γνωστά δείχνουν πως όλα ήταν προμελετημένα από τον πιλότο.

Γλυκά Νερά: Διαβάστε έξαλλος ο πιλότος για τις αποκαλύψεις για δεύτερο «κρυφό» ημερολόγιο!. Την ίδια ώρα τα στοιχεία δείχνουν πως η δολοφονία ήταν προμελετημένη.

Ο ανακριτής μπορεί να ζητήσει από το 32χρονο, να του κάνει αναπαράσταση του εγκλήματος, που διέπραξε στην μεζονέτα, που ζούσε μαζί με την Καρολάιν. Ενώ τo Mega με ρεπορτάζ του, υποστηρίζει πως ο πιλότος έπαιζε πολύ μεγάλο θέατρο τόσες μέρες, πριν ομολογήσει, το έγκλημα του.

Πιο συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου είχε συλληφθεί ένας άντρας με καταγωγή από την Γεωργία, που προσπάθησε να περάσει τα σύνορα, έχοντας στην κατοχή του, πλαστά έγγραφα. Στην συνέχεια αποδείχθηκε πως είχε πάρει μέρος σε ληστείες, που έγινα στο Πικέρμι.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπάθησε να τον… παγιδεύσει. Όταν είχε κληθεί για να κάνει αναγνώριση κάποιων υπόπτων και το είχε πράξει σε ποσοστό 70 με 80% ανάμεσα σε 1000 άτομα.

Είχε πει πως έμοιαζε με τον «κοντό», που είχε μπει μαζί με δύο άλλους άντρες στο σπίτι τους. Μάλιστα αυτόν ανέφερε ως δολοφόνο, της γυναίκας του, της Καρολάιν. Μάλιστα είχε πει πως έφυγε το κάλυμμα του προσώπου του και πως είναι Γεωργιανός.

Έτσι οι αστυνομικές αρχές για περισσότερες από 20 μέρες, ασχολούνταν μαζί του. Παρόλα αυτά ο Γεωργιανός είχε άλλοθι το βράδυ που συνέβη ο φόνος, δηλαδή από τις 10 με 11 Μαΐου. Βρισκόταν στο σπίτι του και είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, γι’ αυτό ήταν αδύνατο να είχε πάει στα Γλυκά Νερά, για να διαπράξει το έγκλημα, που ο πιλότος ισχυριζόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκά Νερά: Αύριο η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Άρης: Συμφώνησε και έρχεται άμεσα Θεσσαλονίκη ο Κορέα!

Survivor spoiler 27/6: Ποιος κερδίζει στο Ελλάδα – Ρουμανία;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Πως ο 33χρονος προσπάθησε να παγιδέψει τον Γεωργιανό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.