ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Σάλος με τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της Καρολάιν από την ψυχολόγο!

Γλυκά Νερά: Η πρόεδρος των Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα μίλησε με λεπτομέρειες για τις παραβάσεις από τη φερόμενη ως ψυχολόγο της Καρολάιν.
Γλυκά Νερά: Σάλος με τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της Καρολάιν από την ψυχολόγο!

Γλυκά Νερά: Η πρόεδρος των Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα μίλησε με λεπτομέρειες για τις παραβάσεις από τη φερόμενη ως ψυχολόγο της Καρολάιν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε προηγούμενη τοποθέτησή της η πρόεδρος των Ελλήνων Ψυχολόγων είπε «Η Ελένη Μυλωνοπούλου δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα. Παραβίασε το ιατρικό απόρρητο».

«Αποκάλυψε δημόσια τι της είχε εκμυστηρευτεί η κοπέλα, αυτό απαγορεύεται» υπογράμμισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι ένας ψυχολόγος μόνο σε εισαγγελέα μπορεί να μιλήσει.

Μιλάμε για «διασυρμό του επαγγέλματός μας» και « παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας και του ελληνικού και του ευρωπαϊκού», τόνισε η κ. Μπουκουβάλα, προσθέτοντας ότι ένας ψυχολόγος «απαγορεύεσαι να γίνεται μάρτυρας υπεράσπισης ή κατηγορίας του πελάτη του».

Όπως αναφέρει η κ. Μπουκουβάλα, «είδαμε ότι κάτι δεν πάει καλά γι’ αυτό την καλέσαμε να προσκομίσει το πτυχίο της και από το εξώδικο που μας έστειλε αποδεικνύεται περίτρανα, ότι δεν είναι ψυχολόγος».

Πέρα από τα όσα είπε στον ΑΝΤ1, η κυρία Μπουκουβάλα μίλησε και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως απαγορεύεται η δημοσιοποίηση των δεδομένων από τις συνεδρίες ενός ασθενούς.

Το ιατρικό απόρρητο μπορεί να «σπάσει» μόνο εάν ο/η ψυχολόγος κληθεί από τον εισαγγελέα και η κατάθεση μένει εκεί και μόνο εκεί εάν ο κινδυνεύει η ζωή κάποιου.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Καρολίνα πρώτη υποψήφια – Πως το δικαιολόγησε ο Κατσούλης

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Τα τρία χρόνια που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί και το άγχος

Survivor: Οι Amigos έκραξαν τον Τριαντάφυλλο! Πτυχίο από την… «Ανωτάτη Καραγκιοζική» – Έξαλλος ο Σάκης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Σάλος με τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της Καρολάιν από την ψυχολόγο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.