ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Θέλει μεροκάματα στην φυλακή ο συζυγοκτόνος πιλότος

Στη «VIP» πτέρυγα του Κορυδαλλού κρατείεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ζήτησε να μπει αμέσως στα μεροκάματα.
Γλυκά Νερά: Θέλει μεροκάματα στην φυλακή ο συζυγοκτόνος πιλότος

Γλυκά Νερά: Στη «VIP» πτέρυγα του Κορυδαλλού κρατείεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ζήτησε να μπει αμέσως στα μεροκάματα.

Γλυκά Νερά: Όπως όλοι οι νέοι κρατούμενοι, έτσι και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, πέρασε το πρωί (Τετάρτη 23/6) από την καθιερωμένη συνέντευξη με τη διευθύντρια των φυλακών, προκειμένου εκείνη να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για το πρόσωπό του και να του γνωστοποιήσει τους κανονισμούς.

Στην διευθύντρια έκανε γνωστή τη πρόθεσή του να ξεκινήσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα, τα μεροκάματα. Για να έχει κάτι να απασχοληθεί, όπως είπε. Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε… ευχαριστημένος από τις συνθήκες στη πτέρυγα.

Παρ’ ότι η 6η πτέρυγα, είναι γνωστή και ως πτέρυγα των… VIP κρατουμένων, αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι εκτίουν εκεί την ποινή τους έχουν και διαφορετική, πιο ευνοϊκή αντιμετώπιση από τους υπολοίπους. Η μοναδική διαφορά είναι ότι για την περίπτωση ενός καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου, όπως ο 33χρονος πιλότος, εκτιμάται ότι του παρέχει ασφάλεια ως προς την σωματική του ακεραιότητα. Κι αυτό διότι δεν υπάρχουν βαρυποινίτες και γενικότερα σκληροί κακοποιοί που ενδεχομένως να ήθελαν να του επιβάλλουν την… άγραφη ποινή της φυλακής.

Κατά τ’ άλλα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των φυλακών, όπως και όλους τους κανόνες που θα ορίζουν πλέον τη ζωή του, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Να σημειώσουμε ότι στο κελί του 32χρονου πιλότου βρίσκονται ακόμη τρεις κρατούμενοι με τους οποίους πέρασε το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ένας, σωφρονιστικός υπάλληλος από τα Ιωάννινα, που εκτίει ποινή για ναρκωτικά, ο δεύτερος για λαθρεμπόριο και ο τρίτος, «νεοεισαχθής» κι αυτός στον Κορυδαλλό, επίσης για ναρκωτικά.

Το πρώτο βράδυ για τον Μπάμπη κύλησε ομαλά. Σε ένα χώρο 12 τετραγωνικών, με τέσσερα κρεβάτια τύπου κουκέτα. Δυο αριστερά και δυο δεξιά. Η τουαλέτα βρίσκεται μέσα στο κελί, ενώ και αυτό, όπως και όλα τα υπόλοιπα της πτέρυγας, έχει παράθυρο που βλέπει στο προαύλιο χώρο.

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού στις 8 χθες βράδυ. Μεταφέρθηκε εκεί απευθείας από το γραφείο του ανακριτή, μόλις ολοκλήρωσε την πολύωρη απολογία του και κρίθηκε, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακιστέος. Η μεταγωγή του κινηματογραφική, με τα θωρακισμένα, μαύρα αυτοκίνητα της ελληνικής αστυνομίας. Για τον δολοφόνο της Καρολάιν, η διαδρομή αυτή, ήταν και οι τελευταίες εικόνες από τον έξω κόσμο, μέσα από τα φιμέ τζάμια, πριν από τον εγκλεισμό του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μόλις ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά, μεταφέρθηκε απευθείας στο κελί του. Λένε πως ήταν ψυχρός και ανέκφραστος. Είχε κάνει τεστ κορoνοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό και έτσι δεν χρειάστηκε να μπει για 14 ημέρες σε καραντίνα.

Το κελί του 33χρονου είναι κοντά σε αυτό, όπου κρατείται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli Follie. Στην ίδια πτέρυγα βρίσκεται και ο Παναγιώτης Βλαστός. Όλοι τους πρόσωπα που απασχόλησαν, ο καθένας από την «σκοτεινή πλευρά του» την κοινή γνώμη, που πλέον θα προαυλίζονται μαζί.

Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατερίνη: Πέθανε 61χρονος γιατρός – Είχε κάνει εμβόλιο της Pfizer μία μέρα πριν

Eurο 2020: Ζαλίστηκαν με την παρουσιάστρια της διοργάνωσης – Σκηνή βγαλμένη από το Βασικό Ένστικτο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Θέλει μεροκάματα στην φυλακή ο συζυγοκτόνος πιλότος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.