ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Το αποτύπωμα στη μονωτική ταινία και τα νέα στοιχεία

Αυτά είναι τα ευρήματα της αστυνομίας 28 μέρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που πραγματικά συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.
Γλυκά Νερά: Το αποτύπωμα στη μονωτική ταινία και τα νέα στοιχεία

Αυτά είναι τα ευρήματα της αστυνομίας 28 μέρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που πραγματικά συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

28 μέρες έχουν περάσει πλέον από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και η αστυνομία συνεχίζει μαζικά τις έρευνες για να βρεθούν οι δράστες.

Οι αρχές έχουν πάρει ότι αποτυπώματα χρειαζόντουσαν από το σπίτι στο οποίο έγινε το φονικό, με το πελματικό αποτύπωμα που βρέθηκε, να ανήκει τελικώς στον 32χρονο πιλότο.

Ακόμα, έχει φτιαχτεί μία λίστα 20 ατόμων, από 300 φωτογραφίες που είδε ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, σεσημασμένων ληστών, σύμφωνα πάντα με τα profiles που έχει περιγράψει ο ίδιος.

Ο 32χρονος πάντως  ξεκαθάρισε τι γλώσσα μιλούσαν οι δράστες, αφού όπως είπε ήταν αλβανικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο στόχαστρο της αστυνομίας έχουν μπει περίπου 200 ληστείες που έχουν γίνει μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια και εξετάζονται με κάθε λεπτομέρεια.

Πάντως πηγές μέσα από την ασφάλεια, αναφέρουν για τα ευρήματα μέσα στο σπίτι «ήταν τόσο λίγα τα ίχνη που βρήκαμε, σαν οι τρεις δράστες να καθάρισαν με χλωρίνη τον χώρο…».

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: «Ήταν αχάριστη σε όλα»

Γλυκά Νερά: Η ψυχολόγος της Καρολάιν ήταν υποψήφια στις Ευρωεκλογές!

Μπατάλια: Έχει προταθεί σε όλη την Ελλάδα, αλλά…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Το αποτύπωμα στη μονωτική ταινία και τα νέα στοιχεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.