ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Βίντεο από την έκρηξη σε βενζινάδικο

Επίθεση σε βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έγινε λίγο μετά τις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, στο πρατήριο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Λαυρίου 43, δημιουργήθηκε ένας μικρός κρατήρας και αρκετές φθορές, κάτι που δείχνει το μέγεθος της έκρηξης. Η ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζει ότι οι δράστες πέταξαν...
Γλυκά Νερά: Βίντεο από την έκρηξη σε βενζινάδικο

Επίθεση σε βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έγινε λίγο μετά τις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, στο πρατήριο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Λαυρίου 43, δημιουργήθηκε ένας μικρός κρατήρας και αρκετές φθορές, κάτι που δείχνει το μέγεθος της έκρηξης.

Η ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζει ότι οι δράστες πέταξαν τον εκρηκτικό μηχανισμό, στο έξω μέρος της επιχείρησης, στο οποίο υπάρχουν οι δεξαμενές με τα καύσιμα αλλά και οι αντλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καιρός 7/11: Νεφώσεις με τοπικές βροχές

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή από το σημείο, ενώ παρά τις έρευνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν έχουν εντοπιστεί οι υπεύθυνοι.

Προανάκριση έχει αρχίσει η Ασφάλεια Αττικής, καθώς αναζητά τα κίνητρα πίσω από την επίθεση αυτή, με τις υποψίες να τίνουν προς την απόπειρα εκβιασμού ή ξεκαθαρίσματος προσωπικών λογαριασμών, με τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου στα Γλυκά Νερά.

Δείτε το βίντεο:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Βίντεο από την έκρηξη σε βενζινάδικο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.