ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γώγος: «Να σταματήσουν τα πανηγύρια αν δεν περιχαρακωθούν»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Χαράλαμπος Γώγος, μιλώντας για τον κορονοϊό. Ο γνωστός καθηγητής Παθολογίας του Ιατρικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, αναφέρθηκε στην αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας και στις γειτονικές βαλκάνιες χώρες και το δεύτερο κύμα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ: Πότε βγαίνουν οι πίνακες Ωστόσο δεν παρέλειψε να...
Γώγος: «Να σταματήσουν τα πανηγύρια αν δεν περιχαρακωθούν»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Χαράλαμπος Γώγος, μιλώντας για τον κορονοϊό.

Ο γνωστός καθηγητής Παθολογίας του Ιατρικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, αναφέρθηκε στην αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας και στις γειτονικές βαλκάνιες χώρες και το δεύτερο κύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ: Πότε βγαίνουν οι πίνακες

Ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει πως πρέπει να σταματήσουν τα πανηγύρια, αν δεν περιχαρακωθούν, προκειμένου να μη μεταφέρεται εύκολα ο κορονοϊός.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χαράλαμπος Γώγος:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γώγος: «Να σταματήσουν τα πανηγύρια αν δεν περιχαρακωθούν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.