ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γονίδης: «Έσπασε» την καραντίνα για απίστευτο λόγο!

Έχουμε ακούσει διάφορους λόγους για να «σπάσει» κανείς την καραντίνα. Ο Σταμάτης Γονίδης, όμως, το πήγε σε άλλο επίπεδο. Μπορεί ο κορονοϊός να κρατάει τους περισσότερους στα σπίτια τους, όμως, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Και κάποιες φορές ο λόγος για τον οποίο βγαίνουν είναι… επικός. Τρανό παράδειγμα ο γνωστός τραγουδιστής. Ο Σταμάτης Γονίδης φαίνεται πως έχει...
Γονίδης: «Έσπασε» την καραντίνα για απίστευτο λόγο!

Έχουμε ακούσει διάφορους λόγους για να «σπάσει» κανείς την καραντίνα. Ο Σταμάτης Γονίδης, όμως, το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Μπορεί ο κορονοϊός να κρατάει τους περισσότερους στα σπίτια τους, όμως, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Και κάποιες φορές ο λόγος για τον οποίο βγαίνουν είναι… επικός.

Τρανό παράδειγμα ο γνωστός τραγουδιστής. Ο Σταμάτης Γονίδης φαίνεται πως έχει μία αδυναμία στις σπανακόπιτες! Και αυτό ήταν αρκετό για να βγει από το σπίτι. Έπεσε, μάλιστα, σε μπλόκο της αστυνομίας.

Την είδηση αποκάλυψε η γυναίκα του μέσω Facebook. Η Κατερίνα Κουργιουξίδη μετέφερε μέχρι και τον διάλογο που είχε ο άντρας της με τους αστυνομικούς. Όλα αυτά για.. μία σπανακόπιτα, για την οποία χρειάστηκε να κάνει το Βούλα-Γλυφάδα ο 62χρονος.

Στο ποστ της η κυρία Κουργιουξίδη αναφέρει: «Πραγματικό γεγονός. Βγήκε ο σύζυγος προχθές πρώτη φορά και πήγε να πάρει σπανακόπιτες και ψωμί. Τον σταμάτησε η αστυνομία… εγώ φυσικά τον είχα νόμιμο με την ταυτότητα μαζί και το χαρτί της βεβαίωσης. Τον ρωτάει ο αστυνομικός ”Κύριε Γονίδη πού πηγαίνετε;”

Σταμάτης: Πήγα να πάρω σπανακόπιτες και τσιγάρα.

Αστυνομικός: Στη Βούλα δεν μένετε;

Σταμάτης: Ναι…

Αστυνομικός: Και γιατί δεν πήγατε σε φούρνο της Βούλας;

Σταμάτης: Μας αρέσουν οι σπανακόπιτες που φτιάχνει αυτός ο φούρνος στη Γλυφάδα. 

Αστυνομικός: Να σας ζητήσω τώρα την απόδειξη για τις σπανακόπιτες;

Σταμάτης: ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ;;;».

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γονίδης: «Έσπασε» την καραντίνα για απίστευτο λόγο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.