ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Greek Legends 2004»: Έβαλαν… γκολ στον κορονοϊό

Τέσσερις πρωταθλητές του EURO 2004 έδωσαν δυναμικό «παρών» στη ΔΕΘ για έναν πολύ όμορφο σκοπό
«Greek Legends 2004»: Έβαλαν… γκολ στον κορονοϊό

Σε έναν διαφορετικό αγώνα συμμετείχαν το πρωί της Μ.Τρίτης (14/04) τέσσερα μέλη της χρυσής ομάδας ποδοσφαίρου του Euro 2004, στο περίπτερο 11 της ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Θοδωρής Ζαγοράκης, Άγγελος Χαριστέας, Παντελής Καφές και Φάνης Κατεργιαννάκης έβαλαν γκολ στα δίχτυα του….κορονοϊού δίνοντας εθελοντικά αίμα για τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Θεαγένειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκέψεις για απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων!

Με αυτόν τον τρόπο, οι τέσσερις «θρύλοι της γαλανόλευκης» έστειλαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας για τη ζωή, ειδικά αυτό το χρονικό διάστημα που η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη και οι αιμοδοσίες γίνονταιεκτός νοσοκομείων, για την ασφάλεια όλων.

Δείτε το βίντεο:

Ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας- Θράκης, Δημήτρης Τσαλικάκης, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες της εθελοντικής αιμοδοσίας και τόνισε πως “αυτοί οι άνθρωποι, το 2004 με μια κεφαλιά του Άγγελου Χαριστέα, μας έβγαλαν μαζικά στους δρόμους. Τώρα μας ζητούν να μείνουμε σπίτι. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς”.

Οι “Greek Legends 2004” ανέφεραν σε δηλώσεις τους ότι είναι ιδιαίτερη η χαρά τους που προσφέρουν αίμα για ανθρώπους που το χρειάζονται. Μάλιστα, σημείωσαν πως σε άλλη περίπτωση, όπου ο φονικός ιός δε θα απαγόρευε τις μετακινήσεις των πολιτών, θα μπορούσαν να παίξουν στα γήπεδα. Ωστόσο, η εθελοντική αιμοδοσία είναι σημαντικότερη, υποστήριξαν.

Αυτή η δράση γίνεται με τη στήριξη του υπουργείου Υγείας και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης.

Ανάλογη εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Greek Legends 2004»: Έβαλαν… γκολ στον κορονοϊό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.