ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γύθειο: Τράβηξε όπλο μέσα στο δικαστήριο

Σοβαρό επεισόδιο στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γυθείου Λακωνίας
Γύθειο: Τράβηξε όπλο μέσα στο δικαστήριο

Το μεγάλο και πολύ σοβαρό κενό της ασφάλειας αλλά και των ελέγχων στα δικαστήρια της Ελλάδας φάνηκε για ακόμη μία φορά κι είναι θαύμα πως δεν θρηνήσαμε θύματα.

Ο λόγος για ένα σοβαρότατο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γυθείου Λακωνίας, όταν τη στιγμή που εκδικαζόταν υπόθεση για συκοφαντική δυσφήμιση έπειτα από μήνυση ενός Έλληνα σε έναν Αλβανό, ένας μάρτυρας υπεράσπισης του δεύτερου, επίσης αλβανικής καταγωγής, τράβηξε ένα περίστροφο, αφόπλισε μία αστυνομικό και αφού της αφαίρεσε το υπηρεσιακό της πιστόλι και ενώ η αίθουσα ήταν γεμάτη κόσμο, απείλησε τον Έλληνα μηνυτή για να πάρει πίσω την μήνυσή του.

Ξαφνικά η μητέρα του μηνυτή μαζί με πολίτες αλλά και αστυνομικούς ακινητοποίησαν τον ένοπλο,τον έριξαν κάτω και τον αφόπλισαν.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Γυθείου, όπου θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γύθειο: Τράβηξε όπλο μέσα στο δικαστήριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.