ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Αστυνομία αναζητεί τον Στέφανο Χίο! (pics)

Η επίδοση ενός εξώδικου, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα επικίνδυνη. Ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος ανέλαβε να παραδώσει το σχετικό έγγραφο στο δημοσιογράφο, Στέφανο Χίο, αντίκρισε ένα περίστροφο! Ο Στέφανος Χίος φέρεται να πυροβόλησε – σύμφωνα με πηγές τις ΕΛ.ΑΣ, κοντά στα πόδια του επιμελητή – προκειμένου να τον εκφοβίσει, όταν ενημερώθηκε πως τον αναζητούσε στα...
H Αστυνομία αναζητεί τον Στέφανο Χίο! (pics)

Η επίδοση ενός εξώδικου, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα επικίνδυνη. Ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος ανέλαβε να παραδώσει το σχετικό έγγραφο στο δημοσιογράφο, Στέφανο Χίο, αντίκρισε ένα περίστροφο!

Ο Στέφανος Χίος φέρεται να πυροβόλησε – σύμφωνα με πηγές τις ΕΛ.ΑΣ, κοντά στα πόδια του επιμελητή – προκειμένου να τον εκφοβίσει, όταν ενημερώθηκε πως τον αναζητούσε στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» (στην Καλλιθέα), το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (4/4)!

Στο σημείο βρέθηκε ένα κάλυκας, ενώ ο Χίος φαίνεται να αποχώρησε από το κτίριο με ταξί!

Δυνάμεις της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή. Εκεί κατέφθασε και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, προκειμένου να ενημερωθεί για όσα έγιναν.

Οι αστυνομικοί παίρνουν κατάθεση από τους περίπου 10 εργαζόμενους της εφημερίδας, ενώ ο Στέφανος Χίος αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H Αστυνομία αναζητεί τον Στέφανο Χίο! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.