ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H πεθερά μου προσπάθησε να με βιάσει – Γι αυτό της έριξα οξύ – Αυτή 63 αυτός 57

Ένα δράμα εκτυλίχθηκε πίσω από την επίθεση με οξύ ο πρωί της Δευτέρας, έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
H πεθερά μου προσπάθησε να με βιάσει – Γι αυτό της έριξα οξύ – Αυτή 63 αυτός 57

Μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, μια άλλη επίθεση με καυστικό υγρό (οξύ) συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Ελλάδα. Αναφερόμαστε στο απίστευτο περιστατικό έξω από το Κρατικό Νοσοκομείο στη Νίκαια. όπου ένας 58χρονος έριξε οξύ τύπου βιτριόλι στην πεθερά του!

Η 63χρονη, μετεφέρθη στο Αττικό νοσοκομείο, ευτυχώς με πολύ ελαφρά τραύματα όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο φερόμενος δράστης, είναι ρακοσυλλέκτης που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί σε διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα.

Ο άνδρας αυτός επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια επιχείρησε να κάψει με καθαριστικό υγρό μπάνιου (το οποίο περιείχε οξύ) την 63χρονη γυναίκα ισχυριζόμενος στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όπου οδηγήθηκε, ότι προσπάθησε να τον βιάσει!

Στην κατάθεσή του ο δράσης αρχικά υποστήριξε ότι η γυναίκα ήταν πεθερά του, όμως στη συνέχεια τα… άλλαξε χωρίς μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί να είναι σε θέση να διευκρινίσουν ποια είναι η πραγματική σχέση θύματος και δράστη.

Έτσι μετά την «μπερδεμένη» ομολογία του δράστη η αστυνομία προσπαθούν να συνθέσουν το «παζλ» της υπόθεσης ώστε να βρουν τα κίνητρα αυτής της φρικτής επίθεσης.

Μιας επίθεσης η οποία συμπίπτει με την επίθεση με το βιτριόλι που είχε δεχθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μια υπόθεση η εκδίκαση της οποίας ξεκινά σε δύο 24ωρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H πεθερά μου προσπάθησε να με βιάσει – Γι αυτό της έριξα οξύ – Αυτή 63 αυτός 57», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.