ΚΟΙΝΩΝΙΑ

HELEXPO: Μέλη του ΕΟΔΥ στο γλέντι της Τσικνοπέμπτης – Η ανακοίνωση (vid)

Ο ΕΟΔΥ μέσω ανακοίνωσής του έκανε γνωστό πως στο γλέντι της Τσικνοπέμπτης στην HELEXPO υπήρχαν και τρία μέλη του, τα οποία απομακρύνθηκαν άμεσα.
HELEXPO: Μέλη του ΕΟΔΥ στο γλέντι της Τσικνοπέμπτης – Η ανακοίνωση (vid)

Ο ΕΟΔΥ μέσω ανακοίνωσής του έκανε γνωστό πως στο γλέντι της Τσικνοπέμπτης στην HELEXPO υπήρχαν και τρία μέλη του, τα οποία απομακρύνθηκαν άμεσα.

Το γλέντι που οργανώθηκε στην HELEXPO την Τσικνοπέμπτη έκανε τον γύρο του διαδικτύου και κατακρίθηκε εδώ και δύο μέρες. Ο ΕΟΔΥ, στην ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι σε αυτούς που του έχουν παραχωρηθεί.

Αναγνωρίζει όμως ότι στην συγκέντρωση εμφανίζονται τέσσερα πρόσωπα που άνηκαν στο δυναμικό του, καθώς λύθηκε η σύμβασή του και θα ακολουθήσουν και νομικές ενέργειες εναντίον τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναφορικά με περιστατικό συνωστισμού προσώπων σε εξωτερικό χώρο του κτιρίου της HELEXPO στο Μαρούσι, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, γνωστοποιεί τα εξής:

• Ο συγκεκριμένος εξωτερικός χώρος δεν ανήκει στους παραχωρηθέντες στον Ε.Ο.Δ.Υ. χώρους του κτιρίου της HELEXPO.

• Κατά το χρονικό διάστημα πραγματοποίησης του περιστατικού συνωστισμού, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ που εργάζονται σε χώρους του κτιρίου της HELEXPO, είχαν ολοκληρώσει το συμβατικό τους ωράριο και αποχωρήσει από τους χώρους εργασίας τους.

• Από εικόνες που έχουν τεθεί υπόψιν της Διοίκησης του ΕΟΔΥ σε σχέση με το περιστατικό, προέκυψε ότι μεταξύ των προσώπων που απεικονίζονται σε αυτές, εμφανίζονται και τέσσερα πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό των συμβασιούχων του Ε.Ο.Δ.Υ., και συγκεκριμένα 3 οδηγοί και μία επαγγελματίας υγείας που εργάζονται στις ΚΟΜΥ. Τα πρόσωπα αυτά έχουν ήδη παυθεί από κάθε συμβατική αρμοδιότητα και επιχειρησιακή τους υποχρέωση έναντι του Ε.Ο.Δ.Υ., ενώ εκκρεμούν σχετικώς, περαιτέρω νομικές ενέργειες εκ μέρους του Οργανισμού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «HELEXPO: Μέλη του ΕΟΔΥ στο γλέντι της Τσικνοπέμπτης – Η ανακοίνωση (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.