ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Hero Street: Το πιο Brit 80s & 90s στέκι

Το Hero Street Specialty Espresso & Cocktail Bar έρχεται να γίνει το νέο σας στέκι και να καλύψει όλα σας τα γούστα!
Hero Street: Το πιο Brit 80s & 90s στέκι

Το Hero Street Specialty Espresso & Cocktail Bar έρχεται να γίνει το νέο σας στέκι και να καλύψει όλα σας τα γούστα!

Μπραχάμι, Άλιμος ή Λονδίνο; Αν βρίσκεστε στα νότια, έχετε ξεχάσει πού ακριβώς θέλετε να πάτε και ψάχνετε την τέλεια αφορμή για να ταξιδέψετε μέχρι το μακρινό Νότινγκ Χιλ ή τα red bars του Δουβλίνου, το Hero Street – Specialty Espresso & Cocktail Bar είναι εδώ για εσάς!

Και μιλάμε για το πιο Cult & Funky – Concept Bar των Νοτίων Προαστίων, για ένα πανέμορφο μαγαζί με βρετανικό στυλ και μουσικές -αλλά και γευστικές- επιρροές από τις πιο αγαπημένες μας δεκαετίες, τα 80s & 90s…

Το όνειρο του Νίκου, ιδρυτή του Hero Street, γεννήθηκε στα στενάκια της Σουλίου, κάπου μεταξύ Αγίου Δημητρίου και Άνω Καλαμακίου, μεγάλωσε στους δρόμους του L.A. & στα τουρνουά All Valley, έζησε κάπου στον ιταλικό Νότο δίπλα στον -κάτι σαν- Θεό Diego, ανδρώθηκε στην Αγγλία του Cantona, του Lemmy, των Cure και των Iron Maiden, για να έρθει σήμερα στην οδό Κιλκίς, στον Άλιμο, να συνεχίσει αυτή την ξέφρενη πορεία…

Σε λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας, το Hero Street έχει κάνει ήδη τη διαφορά. Πρόκειται, άλλωστε, για το καφέ-μπαρ που εισήγαγε στην περιοχή τον διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο Specialty Coffee του«The Underdog» (παγκόσμιοι πρωταθλητές), όπως και τα επίσης διακεκριμένα -τώρα και εμφιαλωμένα- κοκτέιλ του “The Clumsies” (Νο3 καλύτερο μπαρ στον κόσμο το 2020)!

Στο μενού του Hero θα βρει κανείς και ιδιαίτερες ετικέτες σε μπύρες & κρασιά, αλλά και ένα Special Street Food Menu με καθημερινές προτάσεις από τους Σεφ Γιάννη Γκολέτη και Νίκο Φιλιππίδη, όπως το βγαλμένο από τα πιο ατμοσφαιρικά δρομάκια της Νεμπράσκα, Reuben σάντουιτς, με το μοσχαρίσιο παστράμι και τη Sriracha Mayo, το Shrimp Roll με τις γαρίδες, τη σαλάτα με το σπιτικό φαλάφελ κ.α.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και οι φουλ… αμερικανιές, τα Hot Dogs και τα Donuts, όπως και αρκετά σπέσιαλ Pancakes και γλυκά (ναι, υπάρχουν και… Light Side – υγιεινές συνταγές). Οι «μυημένοι» θα βρουν και απίθανες προτάσεις σε είδη δώρων, όπως T-Shirts από την Heartbeatink και τη σχεδιάστρια Ινώ Μέη (μεταξύ των οποίων το αποκλειστικό Hero Street edition), αλλά και τα πιο cool -χειροποίητα- σουβέρ επηρεασμένα από τις κορυφαίες στιγμές της μουσικής, του κινηματογράφου και του αθλητισμού!

Μια βόλτα από τον Άλιμο (Κιλκίς 49) θα σας πείσει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hero Street (@_hero_street)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hero Street (@_hero_street)


Διαβάστε επίσης:

Survivor διαρροή 10/5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 1η ασυλία!

Κικίλιας: «Ο αριθμός των εμβολιασμών ανέρχεται στις 112.000 – Πότε θα εμβολιαστούν οι 18-29»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Hero Street: Το πιο Brit 80s & 90s στέκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.