ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «αιχμηρή» απάντηση του ΥΠΕΞ στους Τούρκους χάκερς

«Η ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ ουδέποτε έπαψε να λειτουργεί» τόνισαν πηγές του υπουργείου σε τηλεοπτικό σταθμό. «Ανάλογα περιστατικά αντιμετωπίζονται άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες», είπε η ίδια πηγή για το ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, στο οποίο Τούρκοι χάκερς απείλησαν με διαρροή στοιχείων του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, τα οποία, όπως ισχυρίστηκαν έχουν περιέλθει στην κατοχή τους. Στην συνέντευξη...
Η «αιχμηρή» απάντηση του ΥΠΕΞ στους Τούρκους χάκερς

«Η ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ ουδέποτε έπαψε να λειτουργεί» τόνισαν πηγές του υπουργείου σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Ανάλογα περιστατικά αντιμετωπίζονται άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες», είπε η ίδια πηγή για το ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, στο οποίο Τούρκοι χάκερς απείλησαν με διαρροή στοιχείων του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, τα οποία, όπως ισχυρίστηκαν έχουν περιέλθει στην κατοχή τους.

Στην συνέντευξη που παρέδωσαν σε Έλληνα δημοσιογράφο, σε μία επίδειξη ισχύος οι χάκερς έδειξαν ένα βίντεο στο οποίο αποδεικνύουν πως όχι μόνο έχουν πρόσβαση στο ελληνικό ΥΠΕΞ, αλλά και πώς μπορούν να ανεβάσουν ότι μήνυμα θέλουν.

Η ομάδα αυτή ισχυρίστηκε ότι θα συνεχίσει τις επιθέσεις σε ελληνικές κρατικές υπηρεσίες, επειδή θεωρού άδικη την απόφαση της δικαιοσύνης να παραχωρήσει άσυλο στους 8 στρατιωτικούς, που σύμφωνα με τους Τούρκους χάκερς είναι «τρομοκράτες μέλη του κινήματος Γκιουλέν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η «αιχμηρή» απάντηση του ΥΠΕΞ στους Τούρκους χάκερς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.