ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απάντηση του Σταμάτη Σπανουδάκη για τους γκέι – «Σε λίγο θα μας κάνουν μωαμεθανούς» (vids)

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης απαντά στην κριτική που δέχεται για τους γκέι, τον Χριστιανισμό και την αγάπη για το Έθνος.
Η απάντηση του Σταμάτη Σπανουδάκη για τους γκέι – «Σε λίγο θα μας κάνουν μωαμεθανούς» (vids)

Με αφορμή μια δήλωση που είχε κάνει ο Σταμάτης Σπανουδάκης για το πόσο ευτυχισμένος υπήρξε ως παιδί λόγω της σχέσης των γονέων του, είχε χαρακτηριστεί από μερικούς εντελώς αδικαιολόγητα ως ομοφοβικός.

Συγκεκριμένα είχε πει ότι «είμαι πολύ ευτυχής που τον πατέρα μου τον λέγαν Γιάννη και τη μητέρα μου Σοφούλα, δεν θα ήμουν αν λεγόντουσαν και οι δύο Γιάννης», δήλωση για την οποία δέχθηκε έντονη κριτική από ακραία στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταρόβας: Η θέση του για την κόντρα Αρναούτογλου – Κανάκη (vid)

Ο κ. Σπανουδάκης ξεκαθάρισε πως «…Δεν είμαι ομοφοβικός» και πρόσθεσε:«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι κριτήριο στη μουσική είναι η “ταμπέλα” που θεωρεί ο κόσμος ότι “κουβαλάω”». Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση αγάπης του με το ελληνικό έθνος, τον χριστιανισμό, αλλά και τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφέρει ότι πιστεύει πως σε λίγο καιρό στην Ελλάδα θα απαγορευθεί ο σταυρός και πως «… θα γίνουμε μωαμεθανοί».

Εξάλλου, ο Σπανουδάκης αναφέρθηκε και στο τραγούδι που έγραψε στον μεγάλο Στέλιο Καζαντζίδη και τη συνάντησή τους. «Όταν ο Στέλιος Καζαντζίδης, με τον οποίο είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι, μου ζήτησε να του γράψω τραγούδι, δεν γινόταν να αρνηθώ», είπε μεταξύ άλλων, ο Έλληνας συνθέτης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή «Προσωπικά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η απάντηση του Σταμάτη Σπανουδάκη για τους γκέι – «Σε λίγο θα μας κάνουν μωαμεθανούς» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.