ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αστυνομία… έκοψε εισιτήρια από το «Joker» που σπάει κάθε ρεκόρ (vids)

Ποιος γελάει τώρα; Η είδηση αναπαράχθηκε με γοργούς ρυθμούς. Η αστυνομία εισέβαλλε σε κινηματογραφικές αίθουσες που πρόβαλλαν την ταινία «Joker» και έβγαλε έξω απ' αυτές ανήλικους!
Η αστυνομία… έκοψε εισιτήρια από το «Joker» που σπάει κάθε ρεκόρ (vids)

Ποιος γελάει τώρα; Η είδηση αναπαράχθηκε με γοργούς ρυθμούς. Η αστυνομία εισέβαλλε σε κινηματογραφικές αίθουσες που πρόβαλλαν την ταινία «Joker» και έβγαλε έξω απ’ αυτές ανήλικους!

Κάποιοι ανέφεραν ένοπλους αστυνομικούς. Άλλοι μίλησαν για δυνάμεις των ΕΚΑΜ! Κάπου εκεί μπήκαν στη μέση τα social media. H αγαπημένη μας συνήθεια. Και το… πανηγύρι έγινε «θεριό».

Ο κόσμος θυμήθηκε το «Νόμος 4000» και τους… τεντιμπόηδες, άλλοι τη χούντα και πάει λέγοντας.

Κανείς, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν είναι σε θέση να απαντήσει επίσημα τι ακριβώς συνέβη. Ήδη έχουν εμφανιστεί μαρτυρίες που… μαζεύουν την κατάσταση.

Αλλά και πάλι κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο, μετά το βράδυ της Κυριακής, είναι πως ακόμη και εκείνοι που δεν ήξεραν τι είαι το «Joker», το έμαθαν.

Λένε πως η διαφήμιση είναι αποδεκτή, ακόμη και αν πρόκειται για την αρνητική πλευρά της.

Όχι πως η ταινία του Τοντ Φίλιπς έχει ανάγκη από promotion. Σπάει ταμεία από μόνη της. Αποτελεί ένα φαινόμενο από μόνη της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Ψήνεται» για sequel του Joker o Joaquin Phoenix

Από τις 4 Οκτωβρίου και μετά, η ταινία έχει συγκεντρώσει παγκοσμίως 737.000.000 δολάρια. Το 8ο καλύτερο… ταμείο για το 2019.

Και φυσικά δεν σταματάει εδώ.

Το «Joker» (247.000.000 δολάρια) ξεπέρασε το άνοιγμα του «Venom» (207.300.000 δολάρια), σε ταινία που βγαίνει στις αίθουσες τον Οκτώβριο, ενώ παράλληλα είναι το 4ο πιο προσοδοφόρο άνοιγμα  ταινίας με σήμανση «R» (96.200.000 δολάρια). Επίσης, αποτελεί το καλύτερο άνοιγμα για την Warner Brothers από το 2017.

Όσο για τον Φίλπς, τον Χοακίν Φίνιξ και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο; Το «Joker» είναι η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις και για τους τρεις!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η αστυνομία… έκοψε εισιτήρια από το «Joker» που σπάει κάθε ρεκόρ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.