ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «Διδώ» δείχνει τα δόντια της – Ισχυρές καταιγίδες (vid)

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει το κέντρο της Αθήνας
Η «Διδώ» δείχνει τα δόντια της – Ισχυρές καταιγίδες (vid)

Τα δόντια της δείχνει η Διδώ, το νέο κύμα κακοκαιρίας στην Αττική. Όσο πέφτει η νύχτα η βροχή δυναμώνει, με αστραπές να ανοίγουν στα δύο τον ουρανό της Αττικής.

Οι καταιγίδες είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας, που η παρουσία της στην Αττική αναμένεται να παραταθεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Ενθαρρρυντικό δε είναι ότι προς το παρόν τουλάχιστον η Πυροσβεστική δεν έχει δεχθεί πληθώρα κλήσεων για απεγκλωβισμούς και απάντηληση υδάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται στην Αττική αναμένεται να συνεχιστούν έως και μετά τα μεσάνυχτα, οπότε προοδευτικά θα σταματήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Διδώ: Μια πριγκίπισσα «έδωσε» το όνομά της στη νέα κακοκαιρία

Κόλαση στους δρόμους

Από το πρωί η έντονη βροχόπτωση έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος με την κατάσταση να γίνεται αφόρητη, όποτε η βροχή δυνάμωνε. Οι ταχύτητες ήταν ιδιαίτερα χαμηλές, ο δρόμος «γινόταν γυαλί», ιδιαίτερα στα σημεία που η άσφαλτος είναι παλιά, και τα νεύρα των οδηγών… τσατάλια.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για αύριο

Την Τετάρτη (11-12-2019) και την Πέμπτη (12-12-2019) προβλέπονται: Ισχυρές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη δυτική Μακεδονία, καθώς και στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, και τις Σποράδες όπου κατά διαστήματα θα είναι πολύ ισχυρές.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θεσσαλία και τις Σποράδες και θα εξασθενήσουν.

 

 

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η «Διδώ» δείχνει τα δόντια της – Ισχυρές καταιγίδες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.