ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι οδηγοί για να περάσουν τα διόδια

Οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας στους οδηγούς και τους ταξιδιώτες που επιχειρούν να περάσουν τα διόδια και βγουν εκτός Αττικής προκειμένου
Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι οδηγοί για να περάσουν τα διόδια

Οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας στους οδηγούς και τους ταξιδιώτες που επιχειρούν να περάσουν τα διόδια και βγουν εκτός Αττικής προκειμένου να κάνουν Πάσχα στο χωριό είναι αυστηροί και σήμερα το πρωί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ χθες πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας με προορισμό την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, περισσότερα από 13.000 οχήματα, ενώ αναγκάστηκαν να κάνουν αναστροφή περισσότεροι από 200 οδηγοί που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης.

Οι πιο συνηθισμένες δικαιολογίες που προέβαλαν οι παραβάτες ήταν ότι πηγαίνουν στην επαρχία για να επισκεφτούν ιδιώτη ιατρό ή για να προσφέρουν βοήθεια σε ηλικιωμένο συγγενικό τους πρόσωπο.

Επιπλέον δικαιολογίες, που χρησιμοποιούν οι οδηγοί είναι οι εξής: «Η πεθερά μου είναι άρρωστη», «πάμε ραντεβού σε γιατρό στο Αγρίνιο που μας παρακολουθεί (ενώ είναι στην Αθήνα με δεκάδες νοσοκομεία)» «πάμε να μαζέψουμε ελιές», «έχει αρρωστήσει η ξαδέλφη μου και πάμε για βοήθεια, «μπήκαν κλέφτες στο εξοχικό και τα έσπασαν όλα».

Πολλοί ήταν και χθες όσοι ταξίδεψαν προς την επαρχία, με ουρές χιλιομέτρων να σχηματίζονται ανά διαστήματα στα διόδια της Ελευσίνας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για αναίτιες μετακινήσεις και 500 ευρώ για ψευδή παραστατικά.

Πηγή: skai.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι οδηγοί για να περάσουν τα διόδια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.