ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δορυφόροι StarLink του Έλον Μασκ «πέρασαν» από τα Φάρσαλα!

Στα Φάρσαλα είχαν την ευκαιρία την Πέμπτη το βράδυ να δουν φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό σε μεγάλο ύψος.
Οι δορυφόροι StarLink του Έλον Μασκ «πέρασαν» από τα Φάρσαλα!

Στα Φάρσαλα είχαν την ευκαιρία την Πέμπτη το βράδυ να δουν φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό σε μεγάλο ύψος.

Στα Φάρσαλα οι κάτοικοι είχαν την δυνατότητα χθες το βράδυ και πιο συγκεκριμένα στις 22:02, να γίνουν θεατές ενός σπάνιου φαινομένου.

Αντίκρισαν φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό να πετούν σε γραμμικό σχηματισμό, σε μεγάλο ύψος και όπως ήταν φυσικό τους τράβηξαν την προσοχή.

Αυτά τα φωτεινά αντικείμενα δεν ήταν εξωγήινοι ή ιπτάμενοι δίσκοι και ούτε κρύβεται κάποιο μυστήριο πίσω από αυτά.

Ήταν απλά ένα τμήμα από τους δορυφόρους του πρότζεκτ Starlink από την εταιρεία του Έλον Μασκ, Space.

Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της Tesla έχει βάλει ως στόχο να εκτοξεύσει 42 χιλιάδες ανάλογους δορυφόρους χαμηλής τροχιάς. Έτσι ώστε να παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε οποιαδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκεται κάποιος.

Μάλιστα είχαν κάνει την… βόλτα τους από το ίδιο σημείο στον Απρίλιο του 2020.

Lockdown – Άρση μέτρων: Οι ημερομηνίες-«κλειδιά» για Πολιτισμό, παραλίες και σχολεία

Τα έξι ελληνικά νησιά που θα έρθουν οι Βρετανοί το καλοκαίρι

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι δορυφόροι StarLink του Έλον Μασκ «πέρασαν» από τα Φάρσαλα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.