ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνίδα που έγινε γιαγιά στα 33 της

Η η Παγώνα Νικολάου, γνώρισε τον έρωτα, στα 16 της χρόνια, έτσι έκανε δύο παιδιά και μόλις στα 33, της απέκτησε και εγγόνι.
Η Ελληνίδα που έγινε γιαγιά στα 33 της

Μία Ελληνίδα, η Παγώνα Νικολάου, μίλησε για την ζωή της, που είναι σχεδόν 36 ετών και έγινε γιαγιά στα 33 της.

Η Ελληνίδα Παγώνα Νικολάου, εκμυστηρεύτηκε την πορεία της ζωής της, ως τώρα και πως έφτασε στα 33 της χρόνια, να να γίνει για πρώτη φορά γιαγιά.

Γνώρισε τον έρωτα αρκετά νωρίς στα 16 της χρόνια: «Nορμάλ τον τρόπο ζωής που έχουν οι τσιγγάνοι, τον ερωτεύτηκα σαν τρελή κι ακόμη ερωτευμένη είμαι μαζί του.

Κάναμε μαζί δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, κάναμε δουλειές», σημείωσε αρχικά. Ανέφερε επίσης πως κάνανε τα κέφια τους, πολλά ταξίδια και θα κάνουν και άλλα πολλά στο μέλλον.

Στην συνέχεια συμβούλευσε τα νεαρά άτομα να φύγουν μπροστά από τις οθόνες , να μην ασχολούνται όλη μέρα με τους υπολογιστές τους. Να βγουν στον πραγματικό κόσμο. «Έτσι χτίζονται οι πραγματικές σχέσεις μεταξύ των ατόμων» τόνισε.

Aκόμη έκανε γνωστό πως έχει… κόλλημα με την καθαριότητα. Όπως όλες οι Ελληνίδες τσιγγάνες. Αυτή είναι η μισή τους αρχοντιά και η άλλη η περηφάνεια τους.

Η ίδια είναι σχεδόν 36 ετών και απέκτησε την εγγόνα της στα 33 της. Οπότε μαζί με το τριών χρονών κοριτσάκι πηγαίνουν τις βόλτες τους. Είναι το καμάρι της για εκείνη ζει και πασχίζει, όπως είπε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ελληνίδα που έγινε γιαγιά στα 33 της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.