ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Έρχονται 23άρια – Πότε και σε ποιες περιοχές

Το καλό του… πρόσωπο φαίνεται πως μας δείχνει ο Μάρτης, καθώς μετά από τις ισχυρές κακοκαιρίες που έπληξαν τη χώρα, έρχονται υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Μάλιστα, σε πολλές περιοχές, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι οποίες βροχές φαίνεται να υποχωρούν. Ο καιρός σήμερα...
Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Έρχονται 23άρια – Πότε και σε ποιες περιοχές

Το καλό του… πρόσωπο φαίνεται πως μας δείχνει ο Μάρτης, καθώς μετά από τις ισχυρές κακοκαιρίες που έπληξαν τη χώρα, έρχονται υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Μάλιστα, σε πολλές περιοχές, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι οποίες βροχές φαίνεται να υποχωρούν.

Ο καιρός σήμερα

Αναλυτικά σήμερα, στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 01 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και βαθμιαία στα νότια και τον Κορινθιακό έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 01 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 έως 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι στα νησιά ανατολικού Αιγαίου νοτίων διευθύνσεων 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός μέχρι και την Κυριακή 

Για την Τετάρτη (06/03) τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στην Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Από το απόγευμα γενικά αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στα βορειοανατολικά νότιοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Την Πέμπτη (07/03) γενικά αίθριος ο καιρός. Από το μεσημέρι στα δυτικά και τα βόρεια αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή (08/03) και το Σάββατο (09/03) αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 και τοπικά το Σάββατο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Την Κυριακή (10/03) γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ:madata.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Έρχονται 23άρια – Πότε και σε ποιες περιοχές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.