ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εξήγηση του Παπαδημούλη και η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη (pics)

Αρκετά σχόλια προκάλεσε η εμφάνιση του Δημήτρη Παπαδημούλη σε γνωστό σούπερ μάρκετ, έχοντας ψωνίσει αρκετά πράγματα, γεμίζοντας δύο καρότσια. Μάλιστα, ο σχολιασμός δεν ήταν και ο καλύτερος, αφού κάποιοι τόνισαν ότι με αυτόν τον τρόπο δεν προάγεται η ηρεμία προς τους πολίτες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Αναβλήθηκε η Eurovision (pic) Ωστόσο ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει...
Η εξήγηση του Παπαδημούλη και η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη (pics)

Αρκετά σχόλια προκάλεσε η εμφάνιση του Δημήτρη Παπαδημούλη σε γνωστό σούπερ μάρκετ, έχοντας ψωνίσει αρκετά πράγματα, γεμίζοντας δύο καρότσια.

Μάλιστα, ο σχολιασμός δεν ήταν και ο καλύτερος, αφού κάποιοι τόνισαν ότι με αυτόν τον τρόπο δεν προάγεται η ηρεμία προς τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Αναβλήθηκε η Eurovision (pic)

Ωστόσο ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, λέγοντας:

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποφάσισε και εκείνος να απαντήσει, ευχαριστώντας τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρει ότι τα μέτρα λειτουργούν και πως τα σούπερ μάρκετ είναι γεμάτα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η εξήγηση του Παπαδημούλη και η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.