ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Φαίη Σκορδά «δίκασε» τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, όταν είπε πως περνάει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Την αντίδραση της Φαίης Σκορδά, προκάλεσε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όταν είπε πως ο πελάτης του, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Η Φαίη Σκορδά «δίκασε» τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, όταν είπε πως περνάει ο Πέτρος Φιλιππίδης

H Φαίη Σκορδά όταν ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε πως ο πρώτος δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση απάντησε «δεν θα στενοχωρηθούμε».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και έκανε γνωστό πως έχει αναλάβει, μαζί με μία συνάδελφο του από την Θεσσαλονίκη την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο γνωστός νομικός είπε για τον πελάτη του: «Δεν θα υποβάλει κάποια μήνυση στις κ.κ. Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου.

Όμως όπως είναι φυσικό, αφού βρίσκεται στην φυλακή, δεν έχει την ελευθερία του και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

Σε εκείνο το σημείο, η Φαίη Σκορδά, σχολίασε: «Δεν θα στενοχωρηθούμε κιόλας», έτσι προκάλεσε την αντίδραση του κ. Δημητρακόπουλου.

Ήταν η… σπίθα που άναψε την… φωτιά. Νωρίτερα όπως έγινε γνωστό ο Θέμης Σοφός από την υπεράσπιση του!.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Φαίη Σκορδά «δίκασε» τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, όταν είπε πως περνάει ο Πέτρος Φιλιππίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.