ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Γερμανοί κλείνουν διακοπές στην Ελλάδα περισσότερο και από το 2019

Με ρυθμούς υψηλότερους και από το 2019, κλείνουν καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα οι Γερμανοί.
Οι Γερμανοί κλείνουν διακοπές στην Ελλάδα περισσότερο και από το 2019

Τουρισμός: Με ρυθμούς υψηλότερους και από το 2019, κλείνουν καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα οι Γερμανοί.

«Η καταναλωτική διάθεση των Γερμανών για ταξίδια δείχνει να αυξάνεται καθημερινά για προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Τουρκία, οι Βαλεαρίδες νήσοι και τα Κανάρια νησιά».

Τάδε έφη, Μάρεκ Άντριστσακ, ο πρόεδρος δηλαδή της TUI Γερμανίας, ενώ ενδιαφέρον έχει η σχετική αναφορά του Reuters.

Από τον Μάιο οι κρατήσεις για αυτούς τους προορισμούς ξεπερνούν ακόμα και τις αντίστοιχες εβδομάδες του 2019.

Το 2019 περισσότεροι από 4.100.000 Γερμανοί τουρίστες είχαν έλθει αεροπορικώς στην Ελλάδα, ενώ πέρυσι, λόγω των περιορισμών της πανδημίας, οι αφίξεις είχαν περιοριστεί σε λιγότερες από 1.000.000.

Φέτος το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου έφτασαν στη Ρόδο περισσότεροι από 8.200 τουρίστες με το 50% αυτών να είναι Γερμανοί.

Περισσότεροι από 23.000 Γερμανοί ήρθαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο, όπως σχεδόν και κάθε Σαββατοκύριακο το τελευταίο διάστημα

Τα στοιχεία από τη Fraport για τα 14 ελληνικά αεροδρόμια που ελέγχει, δείχνουν επίσης ότι τον Μάιο πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 400 πτήσεις από γερμανικά αεροδρόμια που σημαίνει μια πτήση ανά αεροδρόμιο την ημέρα.

Από αυτές 50 πτήσεις ήταν προς την Κέρκυρα , 50 προς την Κω, 70 προς τη Ρόδο, 30 προς τα Χανιά, 20 προς την Σαντορίνη κ.τ.λ.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Survivor: Ξεσπάθωσε ο αδελφός της Καρολίνας για τη γυμνή εμφάνιση

Survivor – spoiler: Πότε θα γίνει ημιτελικός και τελικός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Γερμανοί κλείνουν διακοπές στην Ελλάδα περισσότερο και από το 2019», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.