ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Οι υγειονομικοί οι οποίοι με σθένος αντιστέκονται στις πιέσεις της Κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους θα κόψουν τη πίτα τους στις 30/1.
Οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Οι Υγειονομικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στον υποχρεωτικό τους εμβολιασμό για τον Covid-19 όπως έχει ορίσει η Κυβέρνηση.

Παρά τις όποιες πιέσεις και τον πόλεμο που δέχονται, οι υγειονομικοί επιμένουν στις απόψεις και στα πιστεύω τους χωρίς να κάνουν πίσω ούτε στις απειλές ούτε στα πρόστιμα.

Ο Θάνος Πλεύρης προκάλεσε προ ημερών προαναγγέλλοντας την απόλυση των ανεμβολίαστων εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα.

Σε αυτές τις απειλές η απάντηση ήταν νέες συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ακόμη και με αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή. Οι συγκεντρώσεις συνεχίζονται με τις ειδοποιήσεις και τις ανακοινώσεις για το πότε θα γίνουν να συντονίζουν τη προσπάθεια.

Αυτή τη φορά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας από 36 δομές υγείας και ΕΚΑΒ Αττικής δεν ήταν για κάποια συγκέντρωση αλλά για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κοπή της πίτας θα γίνει την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 15:00 το μεσημέρι στο Πάρκο Ελευθερίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.