ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καταιγίδα… ξύπνησε εφιάλτες στη Μάνδρα Αττικής! (pics)

Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου. Έληξε ο συναγερμός αλλά παραμένει η αγωνία στους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, για το τι θα αντικρίσουν μόλις ξημερώσει, μετά και τα όσα τραγικά είχαν προηγηθεί τον περασμένο Νοέμβριο. Μετά την ανάσχεση της κακοκαιρίας, που έφερε προσωρινή ηρεμία στους κατοίκους η...
Η καταιγίδα… ξύπνησε εφιάλτες στη Μάνδρα Αττικής! (pics)

Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου.

Έληξε ο συναγερμός αλλά παραμένει η αγωνία στους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, για το τι θα αντικρίσουν μόλις ξημερώσει, μετά και τα όσα τραγικά είχαν προηγηθεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Μετά την ανάσχεση της κακοκαιρίας, που έφερε προσωρινή ηρεμία στους κατοίκους η πυροσβεστική δέχθηκε 10 κλήσεις για απάντληση υδάτων από ισόγεια καταστήματα και οικίες από την Ν. Πέραμο και 50 από την Μάνδρα.

Επίσης, λόγω της ορμητικότητας των χειμάρρων πλημμύρισαν σημεία της Εθνικής Οδού, με συνέπεια να διακοπεί έως τις πρώτες πρωινές ώρες και η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, από τα διόδια της Ελευσίνας έως το φανάρι προς Μάνδρα.

Στην περιοχή έσπευσαν από την Περιφέρεια Αττικής ο αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής Γιάννης Βασιλείου και η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Γιάννα Τσούπρα, που αποτίμησαν την κατάσταση σε συνεργασία με την Πυροσβεστική.

Την ίδια ώρα σκαπτικά μηχανήματα έχουν ξεκινήσει τη διάνοιξη του δρόμου με την απομάκρυνση των φερτών, στην εθνική οδό από τα διόδια της Ελευσίνας έως την κατεύθυνση προς Μάνδρα, που είχε κλείσει προσωρινά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η καταιγίδα… ξύπνησε εφιάλτες στη Μάνδρα Αττικής! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.