ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση κλείνει τις Εκκλησίες (pic)

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter τόνισε ότι με απόφαση της κυβέρνησης κλείνουν οι Εκκλησίες. Η Ιερά Σύνοδος ανακοίνωσε τις αποφασίσεις που λήφθηκαν για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμα του στο Twitter επεσήμανε ότι ήταν απόφαση της κυβέρνησης να κλείσουν οι Εκκλησίες....
Η κυβέρνηση κλείνει τις Εκκλησίες (pic)

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter τόνισε ότι με απόφαση της κυβέρνησης κλείνουν οι Εκκλησίες.

Η Ιερά Σύνοδος ανακοίνωσε τις αποφασίσεις που λήφθηκαν για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμα του στο Twitter επεσήμανε ότι ήταν απόφαση της κυβέρνησης να κλείσουν οι Εκκλησίες.

Αναλυτικά ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας. Εκκλησίες παραμένουν ανοικτές μόνο για ατομική προσευχή. Η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει ξεκάθαρες αποφάσεις».

 

Και η Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μίλησε στην απόφαση της κυβέρνησης, τονίζοντας:

«Αναστέλλεται η τέλεση κάθε είδους λειτουργίας & ιεροπραξίας σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, με εξαίρεση α) τις κηδείες και ταφικές εκδηλώσεις και β) την ατομική προσευχή, και στις δύο περιπτώσεις τηρουμένων αυστηρών μέτρων προστασίας (όπως αυτά θα εξειδικεύονται σε ΚΥΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας).

Η αναστολή ισχύει για το διάστημα από 16.3.2020 έως και 30.3.2020».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η κυβέρνηση κλείνει τις Εκκλησίες (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ