ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρία Κορινθίου απαγγέλει αποσπάσματα από τα Εγκώμια για την Μεγάλη Παρασκευή

Aποσπάσματα από τα Εγκώμια για την Μεγάλη Παρασκευή απαγγέλει η Μαρία Κορινθίου. Στην απόλυτη πράξη αγάπης του Κυρίου, ο οποίος θυσιάστηκε
Η Μαρία Κορινθίου απαγγέλει αποσπάσματα από τα Εγκώμια για την Μεγάλη Παρασκευή

Aποσπάσματα από τα Εγκώμια για την Μεγάλη Παρασκευή απαγγέλει η Μαρία Κορινθίου.

Στην απόλυτη πράξη αγάπης του Κυρίου, ο οποίος θυσιάστηκε για εμάς σε απόδειξη της αγάπης Του για τους ανθρώπους, μας καλεί να συμμετάσχουμε νοερά ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο δεύτερο από μία σειρά βίντεο που δημιουργήθηκαν ειδικά για την Μεγάλη Εβδομάδα, η «Αποστολή» μάς καλεί να νιώσουμε την θρησκευτική κατάνυξη της Μ. Παρασκευής με την εθελοντική και ευγενική συμμετοχή της ηθοποιού κυρίας Μαρίας Κορινθίου, αποδίδονται στη δημοτική γλώσσα αποσπάσματα από τα Εγκώμια, τα τροπάρια που ψάλλονται το βράδυ της Μ. Παρασκευής.

Η «Αποστολή» ευχαριστεί θερμά για την αμέριστη συμβολή τους στη δημιουργία των τηλεοπτικών παραγωγών την AIKOR PRODUCTIONS και τους κ.κ. Γιάννη Αϊβάζη (σκηνοθεσία – μοντάζ), Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτη Πετράκη, Νίκο Βούλγαρη (Διεύθυνση Φωτογραφίας), Κωνσταντίνο Φρίγγα (Βοηθός Σκηνοθέτη) και Στέλιο Δεσίπρη (Ηλεκτρολόγος).

Πηγή: mkoapostoli.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαρία Κορινθίου απαντάει όπως πρέπει στους χλευασμούς για τον Επιτάφιο Θρήνο

O Παναγιώτης Πετράκης απαγγέλει ύμνους των Αγίων Παθών για την «Αποστολή»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μαρία Κορινθίου απαγγέλει αποσπάσματα από τα Εγκώμια για την Μεγάλη Παρασκευή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.