ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρία Κορινθίου απαντάει όπως πρέπει στους χλευασμούς για τον Επιτάφιο Θρήνο

Η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον «Επιτάφιο Θρήνο» στα νεοελληνικά μέσω του καναλιού του youtube της Αρχιεπισκοπής.
Η Μαρία Κορινθίου απαντάει όπως πρέπει στους χλευασμούς για τον Επιτάφιο Θρήνο

Η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον «Επιτάφιο Θρήνο» στα νεοελληνικά μέσω του καναλιού του youtube της ΜΚΟ «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής.

Η Μαρία Κορινθίου όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες πρόκειται να ερμηνεύσει τον «Επιτάφιο Θρήνο» στα νεοελληνικά. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω του διαδικτύου και του καναλιού της ΜΚΟ «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο youtube.

Ενώ λοιπόν ετοιμάζεται πυρετωδώς για το όλο εγχείρημα, ένα χρήστης του facebook, την χλεύασε γι’ αυτό το γεγονός και η ίδια εκνευρίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Μην σας κάνει εντύπωση που η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Της το είχε ζητήσει ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή του Προς Κορινθίου».

Με την ηθοποιό να απαντάει άμεσα: «Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει ……μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι τόσο σοβαρό. Και από κάτω όλοι οι ανίδεοι, που ούτε καν γνωρίζουν για τον επιτάφιο Θρήνο και τα εγκώμια. Κρίμα μέρες που είναι, αλλά αυτό υποδηλώνει το ποιόν του καθενός. Δυστυχώς εμένα θλίψη μου προκαλεί και όχι γέλιο και ειρωνεία. Να είστε καλά…».

H δημοσίευση

Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει ……μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι…

Δημοσιεύτηκε από Maria Korinthiou στις Κυριακή, 25 Απριλίου 2021

Φωτογραφία: AIKOR Productions

Lockdown: Ελεύθερες οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο! Όλα τα μέτρα για το Πάσχα!

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μαρία Κορινθίου απαντάει όπως πρέπει στους χλευασμούς για τον Επιτάφιο Θρήνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.