ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ματίνα Παγώνη «απαγορεύει» τις παρελάσεις και τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη!

Η Ματίνα Παγώνη έβαλε και πάλι στο στόχαστρο της, τις Εθνικές Εορτές, ακόμη και την γιορτή των Χριστουγέννων.
Η Ματίνα Παγώνη «απαγορεύει» τις παρελάσεις και τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη!

H πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάσταση με τον κορονοϊό στην χώρας μας, λέγοντας πως ο χειμώνας θα είναι δύσκολος.

Πιο συγκεκριμένα η γιατρός Ματίνα Παγώνη, τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αρχικά σημείωσε πως μπορεί να μην έχει πολλές μέρες, που άνοιξαν τα σχολεία στην Ελλάδα, όμως ήδη νοσηλεύονται 15 παιδιά.

Με αφορμή αυτό το γεγονός εξέφρασε την άποψη, πως τον χειμώνα μπορεί να είναι ανοιχτά τα σχολεία αλλά με ανοιχτά τα παράθυρα, με τους μαθητές να φοράνε μπουφάν.

Με τον τρόπο αυτό, δηλαδή με την αλλαγή του αέρα στον χώρο, θα έχουν λιγότερες πιθανότητες να κολλήσουν κορονοϊό.

Στην αναφορά της πάντως δεν παρέλειψε να πει, πως η παρέλαση που έρχεται σε ένα μήνα περίπου, της 28ης Οκτωβρίου, όπως και η γιορτή του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, δεν πρέπει να τελεστούν.

Όλα αυτά, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση επιτρέπει τις συγκεντρώσεις φορέων σωματείων οργανώσεων και λοιπών συλλογικοτήτων.

Τέλος δεν άφησε και τα Χριστούγεννα ασχολίαστα. Έτσι τόνισε πως με τον ρυθμό των εμβολιασμών που υπάρχει δεν βλέπει να τα γιορτάζουμε.

Ενώ κάλεσε τους γονείς, να κάνουν το εμβόλιο στα παιδιά τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ματίνα Παγώνη «απαγορεύει» τις παρελάσεις και τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.