ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μύκονος τα άλλαξε όλα: Άμεσα το λουκέτο στα μαγαζιά

Το παράδειγμα με το beach bar στην Μύκονο που θα συνεχίζει να λειτουργεί παρά το λουκέτο, είναι και το τελευταίο. Από την Κυριακή το πρωί έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος, που… ξεκίνησε η Μύκονος όταν γνωστό bar στο νησί επέτρεψε να υπάρχει συνωστισμός αγνοώντας τα αυστηρά μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Όπως είναι γνωστό,...
Η Μύκονος τα άλλαξε όλα: Άμεσα το λουκέτο στα μαγαζιά

Το παράδειγμα με το beach bar στην Μύκονο που θα συνεχίζει να λειτουργεί παρά το λουκέτο, είναι και το τελευταίο.

Από την Κυριακή το πρωί έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος, που… ξεκίνησε η Μύκονος όταν γνωστό bar στο νησί επέτρεψε να υπάρχει συνωστισμός αγνοώντας τα αυστηρά μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όπως είναι γνωστό, στο συγκεκριμένο επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ, ενώ παράλληλα είναι αναγκασμένο να βάλει λουκέτο για δύο μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιθανά τα τοπικά lockdown και τα λουκέτα!

Ωστόσο, όσο μεσολαβεί το χρονικό διάστημα που έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση ο ιδιοκτήτης του, μπορούσε να είναι ανοιχτό.

Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργεί κανονικά ως την Πέμπτη.

Άμεσα τα λουκέτα

Ωστόσο το δικαίωμα αυτό αναμένεται να πάψει να ισχύει, λόγω αυτού του παραδείγματος.

Στην κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσουν σε αλλαγή των διατάξεων που αφορά τα λουκέτα στους παραβάτες, με την απόφαση να είναι πιθανό να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα.

Πλέον, αν εντοπιστεί κάποιος παραβάτης και η ποινή που προβλέπεται είναι λουκέτο, τότε αυτό θα μπαίνει άμεσα, χωρίς να έχει το δικαίωμα να λειτουργήσει για τις 5 επόμενες ημέρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μύκονος τα άλλαξε όλα: Άμεσα το λουκέτο στα μαγαζιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.