ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νίκη Κεραμέως τώρα τα βάζει και με τους εκπαιδευτικούς που αντιδρούν στην αξιολόγηση και κάνει αγωγή!

Η αξιολόγηση είναι το θέμα τριβής ανάμεσα στην Νίκη Κεραμέως και του οργάνου των εκπαιδευτικών, με την πρώτη να καταθέτει αγωγή.
Η Νίκη Κεραμέως τώρα τα βάζει και με τους εκπαιδευτικούς που αντιδρούν στην αξιολόγηση και κάνει αγωγή!

Η κόντρα ανάμεσα στην Νίκη Κεραμέως και και τις ομοσπονδίες εκπαιδευτικών γίνεται όλο και πιο έντονη.

Το θέμα για το οποίο έρχεται σε αντιπαράθεση η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με τις ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών είναι οι αξιολογήσεις.

Οι οποίες αφορούν, την σχολική μονάδα και το εκπαιδευτικό έργο και έχουν ψηφιστεί ήδη από την βουλή.

Η κ. Κεραμέως κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή κατά των Διδασκαλική Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών (ΔΟΕ), Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ) και Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Με σκοπό να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία που θέλουν να κάνουν οι εκπαιδευτικοί, για να μην γίνει εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου. Η αγωγή αναμένεται να εκδικαστεί την σημερινά ημέρα, επειδή έχει την μορφή του επείγοντος.

Οι εκπαιδευτικοί έχουν καλέσει τους συναδέλφους τους σε απεργία αορίστου χρόνου, για αυτόν τον νόμο. Ενώ το Υπουργείο παιδείας, τονίζει με την σειρά του, πως είναι πάγια τακτική αυτών των οργανώσεων να κάνουν απεργία, για όποιον νόμο δεν τους είναι αρεστός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Νίκη Κεραμέως τώρα τα βάζει και με τους εκπαιδευτικούς που αντιδρούν στην αξιολόγηση και κάνει αγωγή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.