ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πιο περίεργη Ανάσταση-Μαμά, παππού, γιαγιά, σας αγαπάμε!

Χριστός Ανέστη!Μία Ανάσταση διαφορετική από όλες τις άλλες με τις εκκλησίες κλειστές και τους πολίτες στα σπίτια τους έζησε η Ελλάδα. Μία Ανάσταση διαφορετική από όλες τις άλλες ζήσαμε όλοι. Με τις εκκλησίες κλειστές και τους πολίτες στα σπίτια τους, λόγω κορονοϊού, το «Χριστός Ανέστη» βρήκε τους περισσότερους μακριά από τα χωριά και τα νησιά,...
Η πιο περίεργη Ανάσταση-Μαμά, παππού, γιαγιά, σας αγαπάμε!

Χριστός Ανέστη!Μία Ανάσταση διαφορετική από όλες τις άλλες με τις εκκλησίες κλειστές και τους πολίτες στα σπίτια τους έζησε η Ελλάδα.

Μία Ανάσταση διαφορετική από όλες τις άλλες ζήσαμε όλοι. Με τις εκκλησίες κλειστές και τους πολίτες στα σπίτια τους, λόγω κορονοϊού, το «Χριστός Ανέστη» βρήκε τους περισσότερους μακριά από τα χωριά και τα νησιά, το πολύ στα μπαλκόνια ή στα παράθυρά τους. Το χειρότερο; Μακριά απο τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τους γονείς και τους παππούδες μας….

Άδειοι δρόμοι και πλατείες, με αυστηρά απαγορευτικά στην κυκλοφορία, χωρίς μεγάλο πασχαλινό τραπέζι και γλέντια ή πολυάριθμες παρέες, είναι σίγουρα ένα πρωτόγνωρο σκηνικό.

Ακόμα και το Άγιο Φως δεν διανεμήθηκε στους πιστούς και στις εκκλησίες φέτος.

Το Αναστάσιμο μήνυμα ήχησε στα καμπαναριά των ναών και φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα που θα εκτόξευσαν οι δήμοι αλλά και πολίτες από τα μπαλκόνια τους.

Τα φώτα στα μπαλκόνια έδωσαν τόνο αισιοδοξίας και χαράς.
fota-balkonia Πάσχα Χριστός Ανέστη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η πιο περίεργη Ανάσταση-Μαμά, παππού, γιαγιά, σας αγαπάμε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.